FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Alt selecționer, aceeași poveste » Un club de Liga 1 se consideră dezavantajat de alegerile neamțului: "Nu am înțeles de ce nu a fost convocat"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 19:50

Gigi Mulțescu, antrenorul lui CS U Craiova, este de părere că selecționerul Christoph Daum ar fi trebuit să-l convoace la națională pe Bogdan Vătăjelu, mai ales având în vedere problemele tricolorilor pentru postul de fundaș stânga. 

După accidentarea lui Steliano Filip, Daum a decis să-l titularizeze pe Iasmin Latovlevici, hotărâre pe care tehnicianul oltenilor nu a înțeles-o.

"Latovlevici a fost depăşit uşor pe fază defensivă. Nu am înţeles de ce nu a fost convocat Vătăjelu, băiatul joacă de rupe pământul. Mai ales că ai problemele pe care le ai pe acel post.

Bogdan a fost afectat, dar am discutat cu el. E puternic, merge înainte. I-am spus că trebuie să confirme că are constanţă în evoluţii, cred eu că această ne convocare îl va întări şi mai mult", a spus Mulțescu la Digi Sport.

Meciul cu Armenia a fost primul disputat de Latovlevici în tricoul tricolorilor, după trei ani de zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
cristi81juve
cristi81juve  •  11 Octombrie 2016, 10:42

nu stiu daca merita sau nu, la nationala...dar cu siguranta ar trebui sa primeasca si el o sansa, la fel cum sunt si altii in forma la noi in campionat si nu sunt bagati in seama(vezi Lazar de la Dinamo, Fulop de la Botosani etc). se pare ca domnul Daum pleaca urechea la staff deocamdata si cheama asa din recomandari...in fine...sa speram ca intr-un final ne va da tuturor peste nas si va face o selectie aproape de adevar...fara hoban, bicfalvi etc

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Octombrie 2016, 06:46

...Vatajelu trebuie sa aiba constanta...nu o sa fie nimeni convocat de la CSU fiindca nu merita ...intai sa batem fcsb ...daca facem egal cu ei ...or sa fie preferati bucurestenii ...

xnread
xnread  •  11 Octombrie 2016, 01:03

Dl Mulţescu are dreptul la opinie, dar la echipa naţională, selecţionerul e suveran:)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează