FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

Amenzi de 31.000 de lei după România - Israel » Ce nereguli au găsit jandarmii pe Arena Națională

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 09:13 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 12:00

România a fost susținută de aproape 50.000 de oameni în tribune, la egalul cu Israel (1-1), însă unii dintre ei le-au dat de furcă forțelor de ordine.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • Celelalte rezultate de sâmbătă din grupa României: Kosovo - Elveția 2-2 și Andorra - Belarus 0-0
Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a folosit pe Ianis Hagi cu Israel
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a folosit pe Ianis Hagi cu Israel

La finalul partidei din preliminariile EURO 2024, jucată pe Arena Națională, Jandarmeria a emis un comunicat în care anunța sancțiunile date fanilor. Astfel, au fost aplicate 32 de amenzi, în valoare totală de 31.000 de lei. 

În plus, 5 suporteri au primit interdicție de a mai intra pe stadion. Dintre aceștia, 4 au interzis la competițiile sportive timp de 6 luni, iar unul a primit interdicție timp de un an.

Ce amenzi au fost date după România - Israel

Au fost constatate și întocmite 2 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel: 

- un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive; 
- un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri;

De asemenea, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.920 de lei, astfel:

- 19 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive; 

- 10 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 

- o sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.G. nr. 643/2020 privind sistemele de aeronave fără pilot la bord; 

- o sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.G. nr. 859 din 2021 pentru aprobarea procedurii de autorizare a zborurilor cu aeronave în spațiul aerian național; 

- o sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile O. G. nr. 34 din 2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.
 

Totodată, au fost aplicate 5 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive, dintre care 4 pe o perioadă de 6 luni și 1 pe o perioadă de 1 an. 
În continuare se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare. 

- comunicat Jandarmeria București

Mai crezi în calificarea naționalei la EURO 2024?

Da
Nu

VIDEO România, făcută praf la GSP Live după remiza cu Israel

Citește și:

„Tricolorul” lăsat pe bancă, cerut de Ilie Dumitrescu în teren: „Era nevoie de el”

Cel mai dur discurs al unui „tricolor”: „Nu îmi place jocul, nu mă simt bine. Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
firaldo
firaldo  •  10 Septembrie 2023, 11:40

Frumos, agenții străini intra cu mitralierele in mana in Romania fara ca nimeni să-i întrebe nimic, dar dăm amenzi că unu striga împotriva FRF.Parca vad exces de zel al autorităților la meciul cu Kosovo, când o sa dea amenzi sau confiște bannere care are scris ceva gen Kosovo e Serbia, că na..noi suntem ***.Nou suntem numiți în fel și chip peste tot dar nimeni nu zice nimic...ba chiar ne arată obrazul că suntem prea sensibili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează