FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

VIDEO Cel mai dur discurs al unui „tricolor”: „Nu îmi place jocul, nu mă simt bine. Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă!”

Răzvan Marin (27 de ani), mijlocașul și unul dintre liderii naționalei României, a avut un discurs dur după remiza cu Israel, scor 1-1/ foto: Imago
Răzvan Marin (27 de ani), mijlocașul și unul dintre liderii naționalei României, a avut un discurs dur după remiza cu Israel, scor 1-1/ foto: Imago

Articol de , , - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 08:26 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 08:56

Răzvan Marin (27 de ani), mijlocașul și unul dintre liderii naționalei României, a avut un discurs dur după remiza cu Israel, scor 1-1.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • Celelalte rezultate de sâmbătă din grupa României: Kosovo - Elveția 2-2 și Andorra - Belarus 0-0

VIDEO. Răzvan Marin, discurs dur după România - Israel 1-1

„Ne-am dorit foarte mult, doar că, din păcate, nu am reușit să profităm de această oportunitate. Kosovo a făcut egal cu Elveția, deci, dacă am fi câștigat, am fi fost pe primul loc la egalitate cu Elveția. Cred că eram în proporție de 70% calificați. Vine meciul cu Kosovo și trebuie să câștigăm. Trebuie să luăm cele 3 puncte dacă vrem la EURO. 

Dacă nu, atunci să stăm acasă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, avem multe de îmbunătățit. Dacă jucăm la capacitate maximă, putem câștiga. Noi ne-am retras foarte mult cu Israel, nu am ținut de minge, nu ne-am creat ocazii. Poate ne-am dorit prea mult”.

Răzvan Marin a vorbit și despre atmosfera făcută de fani pe Arena Națională: „D-asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciuri cu 50.000 de oameni în spate. Mie îmi place genul ăsta de meci. De asta m-am apucat de fotbal, aveam pielea ca de găină când cânta imnul. Dacă vrem la EURO, trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri cu miză. La EURO vom da de astfel de echipe, poate chiar mai bune”, a declarat Răzvan Marin. 

Răzvan Marin: „Nu îmi place jocul, nu mă simt bine”

Răzvan Marin a continuat în aceeași notă; „Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă să ne uităm la TV. Suntem pe locul 2, dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul. Mie nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri. Putem mult mai mult. 

Poate dacă am fi câștigat cu 1-0 nu mai zicea nimeni nimic, conta doar rezultatul. Chiar avem un spirit de sacrificiu, ne dorim toți la EURO, tot grupul știe unde vrem să ne aflăm vara viitoare. Dar trebuie să facem mult mai mult. Și Elveția pierde puncte. 

Noi, dacă suntem la capacitate maximă, vom câștiga meciurile pe care le avem de câștigat. Acesta era un meci cu o presiune mare, care trebuia câștigat. Nu cred că pierdem cu Kosovo, sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi”.

+14 FOTO

Citește și:

Nicolae Stanciu are o rugăminte pentru fani: „Urmează cel mai important moment al campaniei!”
România - Israel 1-1
Nicolae Stanciu are o rugăminte pentru fani: „Urmează cel mai important moment al campaniei!”
Radu Drăgușin a explicat tactica echipei naționale: „D-asta am jucat cu minge lungă”
România - Israel 1-1
Radu Drăgușin a explicat tactica echipei naționale: „D-asta am jucat cu minge lungă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
mishu_74
mishu_74  •  11 Septembrie 2023, 23:14

ok ma baieti, nu avem altii mai buni, arie de selectie mica, bla, bla... bai, dar ceilalti cum gasesc? kosovo, la abia 1.2 milioane, aia cum reusesc sa joace in campionate puternice? ungaria, muntenegru, bosnia, ca sa vorbim doar de astia, ei cum reusesc sa creasca jucatori si sa-i vanda in campionate puternice unde sa si joace? unde sa performeze si sa se impuna? adica dintr-o populatie pana la 5-6 ori mai mica decat a Romaniei, altii reusesc si noi nu. pai nu ar trebui, sa ne uitam si altundeva ca sa cautam problemele? la cluburile de copii si juniori, la antrenorii aia care fac treaba acolo si de care nu stie nici naiba cat fotbal stiu, cat de competenti sunt, cata mita sau spaga iau de la parinti ca sa joace progenitura lor? la preparatori, la nutritionisti, la echipele ce lucreaza in fotbal, la cat de competente sunt? la cat se investeste in general in infrastructura din fotbalul romanesc? si pana la urma aflam raspunsurile...de ce sunt asa de putini jucatori buni. de ce jucatorul roman nu performeaza in strainatate. de ce campionatul romanesc e asa slab. si asa mai departe...ma gandesc doar ca in 2018 in Italia la campionatul ala U21 de se tot pomeneste de el, cand am facut semifinale, am jucat contra unor jucatori ca Mount, Foden, Sancho. pai unde joaca aia acuma si unde joaca ai nostri . mentalitatea de invingator se antreneaza doar in meciuri mari si jucand sub presiune tot timpul. unde joaca ai nostri ce presiune e? ca-mi si vine sa rad. :))

fany
fany  •  10 Septembrie 2023, 19:44

Nu vă interesează decât banii, femeile și distracția, trăntorilor. Voi nu jucați fotbal, sunteți jalnici și cei care vă aduc în echipa națională sunt asemenea vouă. Mergeți și vindeți mici în piață și nu mai faceți de răs Imnul și Tricolorul României.

viola_sempre
viola_sempre  •  10 Septembrie 2023, 19:34
Postat de clubman pe 10 Septembrie 2023, 15:57

Sa invatam de la vecini... La unguri cum a fost?! Din cate stiu, acolo au vrut chiar sa desfiinteze ''federatia'' din cauza rezultatelor dezastruoase la nivel de cluburi si nationala. Si-au adus un antrenor, au avut rabdare si au reorganizat total tot ce inseamna miscare fotbalistica. Rezultatele se vad, chiar si la noi...:)

Ungurii nu au un clan Becali , in schimb au jucatori pentru care Liverpool a platit 70 de milioane de euro (Dominik Szoboszlai). Ei si-au pus un selectioner italian (nu un mare antrenor) pe care insa l-au lasat sa munceasca. Plus au avut alta politica si au sprijinit fotbalul si sportul in general prin programe de investitii. Noi il avem in schimb pe ciobanul puscarias si pe verii lui puscariasi (toti infractori dovediti si condamnati in justitie) care atunci cand am avut singurul selectioner independent ce nu raspundea la comenzile lor (Daum) si-au pus ziaristii casei sa-l atace si sa-l face pulbere, iar jucatorilor le-au cerut sa nu joace. Asta e diferenta dintre noi si unguri. Probabil ca daca nu exista clanul becaliot am fi fost la acelasi nivel, imi vine greu sa cred ca am fi decazut in asemenea masura cum am facut-o din cauza lor

Vezi toate comentariile (63)
Comentează