FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21

România U21 - Anglia U21 nu se mai joacă » Anunțul făcut cu o zi înaintea partidei programate pe stadionul Steaua

Meciul amical dintre România U21 și Anglia U21, programat pe 3 septembrie, nu se va mai disputa, din cauza unor cazuri de Covid-19 apărute în lotul britanicilor.
Meciul amical dintre România U21 și Anglia U21, programat pe 3 septembrie, nu se va mai disputa, din cauza unor cazuri de Covid-19 apărute în lotul britanicilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 17:27 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 21:24

Meciul amical dintre România U21 și Anglia U21, programat pe 3 septembrie, nu se va mai disputa, din cauza unor cazuri de Covid-19 apărute în lotul britanicilor. 

Debutul lui Florin Bratu pe banca naționalei U21 este amânat. Meciul amical contra Angliei U21, programat vineri, 3 septembrie, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa. Două persoane din delegația britanicilor au avut rezultate pozitive la ultimele teste Covid-19, informează FRF. 

Florin Bratu și-a dorit încă un meci de pregătire la această acțiune, după ce amicalul cu Anglia a fost anulat din cauza cazurilor pozitive din tabăra britanicilor, România U21 va susține un joc de antrenament cu Gloria Buzău. 

Partida se va disputa sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 12:00, pe stadionul Dinamo. Meciul se va juca fără spectatori. De asemenea, accesul presei nu va fi permis.

România U21 - Anglia U21, amânat din cauza Covid-19 

România U21 este calificată la Euro 2023 din calitate de țară gazdă, așa că Federația Română de Fotbal a pregătit o serie de meciuri amicale. Partida cu Anglia U21 ar fi avut și altă însemnătate, primul meci al unei echipe naționale pe noua arenă din Ghencea. 

„Tricolorii mici” vor disputa următorul test pe 7 septembrie, acasă, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, împotriva reprezentativei similare din Georgia. 

Naționala U21 a Angliei nu va mai face deplasarea în România pentru meciul amical de vineri, după ce două persoane, din lotul de jucători și din staff, au fost depistate pozitiv cu Covid-19. S-a decis anularea călătoriei, ca o măsură de precauție. Mulțumim Federației Române pentru înțelegere. Cei doi indivizi au fost izolați de restul grupului. Întregul lor rămâne cazat la baza de pregătire St. George's Park
- Comunicatul Federației Engleze de Fotbal

VIDEO Cum pregătise Florin Bratu meciul amical România U21 - Anglia U21

Lotul convocat de Florin Bratu pentru prima acțiune ca selecționer al României U21

Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda) 

Fundași: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Sorin Șerban (FCSB), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52) 

Mijlocași: Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Ovidiu Perianu (FCSB), Vlad Pop (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj) 

Atacanți: Cristian Dumitru (FC Argeș), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (FCSB)

Citește și alte știri despre echipele naționale ale României:

Declarația lui Dennis Man l-a lăsat mască: „Băi omule... unde ești din punct de vedere intelectual?”

Schimbare radicală » Detaliul neștiut care l-a convins pe Rădoi să-l ia la lot pe Markovic: „Ne-a surprins ce a spus Cornel Dinu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează