FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

EXCLUSIV VIDEO. Analiză neiertătoare a unui fost selecționer: „Conducerea FRF trebuie să răspundă pentru atitudinea jucătorilor”

Mircea Rădulescu (79 de ani), fostul șef al Școlii de Antrenori din România, consideră că întreaga Federație trebuie să răspundă pentru jocul modest prestat de „tricolori” în meciul Islanda - România 2-1. +24   FOTO
Mircea Rădulescu (79 de ani), fostul șef al Școlii de Antrenori din România, consideră că întreaga Federație trebuie să răspundă pentru jocul modest prestat de „tricolori” în meciul Islanda - România 2-1.

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 15:30 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 16:57

Mircea Rădulescu (79 de ani), fostul șef al Școlii de Antrenori din România, consideră că întreaga Federație trebuie să răspundă pentru jocul modest prestat de „tricolori” în meciul Islanda - România 2-1.

Toate detaliile despre meciul Islanda - România 2-1

  • Islanda a învins România, scor 2-1, în semifinala „barajului” pentru Campionatul European.
  • Nordicii vor juca pentru un loc la Euro cu Ungaria, care a învins aseară cu scorul de 3-1 Bulgaria

În direct la GSP Live, unde a analizat „barajul” Islanda - România, fostul selecționer și-a manifestat susținerea față de Mirel Rădoi. Chiar dacă acesta și-a asumat în totalitate eșecul de la Reykjavik (detalii, AICI), Mircea Rădulescu crede că vinovații pot fi găsiți și în altă parte.

VIDEO Mircea Rădulescu, după Islanda - România 2-1: „Hai să fim bărbați adevărați!”

„De obicei, după astfel de rezultate nemulțumitoare, apar critici îndreptate către antrenor. Urmărindu-l pe Rădoi de când a devenit selecționer, mi s-a părut că strategia lui, principiile pe care le-a enunțat sunt noi, moderne, îndrăznețe, deci nu văd să cadă acum mai mult decât e cazul. 

Pentru experiența lui, a venit cu lucruri mature și îndrăznețe. Trebuie încurajat. Pentru atitudinea jucătorilor din prima repriză trebuie să răspundă și conducerea Federației. De ce? Și ei trebuie să se implice în tot ce s-a întâmplat. Haideți să-i angrenăm pe toți, nu doar la bine să ieșim în față și să dăm diplome și cupe. Când e înghesuială, nu mai găsești pe nimeni. Haideți să fim bărbați adevărați, cu simț autocritic. Să iasă în față, nu să-l lase pe Rădoi la mijloc”, a spus Mircea Rădulescu, la GSP Live.

„Camora, având în vedere vârsta pe care o are, a ratat o șansă. Ca atare, orientarea ar trebui să fie către niște jucători mai tineri pe postul ăsta. Ce a făcut Rădoi acum a fost un risc, care nu i-a ieșit” 
Mircea Rădulescu

FOTO Cele mai tari imagini din Islanda - România 2-1

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre Islanda - România 2-1:

Ciprian Tătărușanu, declarații surprinzătoare după Islanda - România 2-1: „Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun”

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
coco1987
coco1987  •  10 Octombrie 2020, 02:39

Domnule Mircea Radulescu, dvs intotdeauna ati fost un domn, un gentleman! Cred ca ati fost prea domn...si asta nu stiu daca e bine in societatea asta...Dvs ati antrenat in cea mai mare parte meciurile din preliminariile pentru Euro 92. Modul pur ghinionist in care Romania a ratat atunci calificarea, desi in teren erau jucatorii viitoarei generatii de aur, este unul care ar merita poate un roman, un thriller horror, fara happy end. Nu ati avut nicio vina in acea ratare de calificare (la fel cum nici Hagi in 2002 nu a avut si nici Iordanescu in 2004). Ceea ce vreau sa spun este ca e o mare diferenta intre felul in care s-a ratat calificarea in editiile mai sus amintite (doar Iordanescu a scapat de demitere atunci, semn ca Sandu ze desteptase in sfarsit) si halul in care a ratat Radoi calificarea aseara. Dumneavoastra ati fi meritat sa continuati ca antrenor al nationalei si consider ca ati fost nedrept demis, insa pe Radoi, iertati-ma ca va intreb, ce anume il mai recomanda sa continue dupa nimicul pe care l-a practicat in jocul cu Islanda? De ce sa ii dam credit? De ce sa il incurajam? Nationala a devenit asa un fel de tester, de cobai? De multe ori ne-am fastacit ca fata mare la maritat cand a venit vorba de schimbarea selectionerului, ca vezi Doamne e in timpul campaniei, ca sa il lasam sa isi duca mandatul la bun sfarsit etc...Ei bine, acum nici nu a inceput cu adevarat campania pentri world cup. Oare nu credeti ca ar fi timp sa facem o schimbare?

the.fixer
the.fixer  •  09 Octombrie 2020, 19:16

Stoichita o sa fuga mereu de responsabilitate! Stoichita este un las așa a fost ca jucător așa și ca antrenor! El este principalul vinovat și pe lângă el și Vochin!

deusdat
deusdat  •  09 Octombrie 2020, 17:11

Burleanu e un incapabil cronic. Șase ani n-a produs decât fraze goale. Ar merge ca președinte la Cotroceni, că acolo nu-i nevoie de competență sau de minte multă. Dar ca să conduci ceva serios trebuie să te pricepi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează