FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVENIA 1-2

VIDEO Burcă face un pas în față: „Mi-e ciudă! Nu mai avem voie să facem asta în preliminarii!”

România - Slovenia 1-2 | Andrei Burcă (29 de ani) a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei și a tras un semnal de alarmă după jocul foarte modest din prima repriză. +14   FOTO
România - Slovenia 1-2 | Andrei Burcă (29 de ani) a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei și a tras un semnal de alarmă după jocul foarte modest din prima repriză.

Articol de , - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 21:40 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 21:41

România - Slovenia 1-2 | Andrei Burcă (29 de ani) a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei și a tras un semnal de alarmă după jocul foarte modest din prima repriză.

„Aș putea să găsesc scuze, dar nu-mi place. Sunt mulți jucători tineri care au avut parte de debut în această seară. Mi-e ciudă, pentru că trebuia să jucăm de la început cum am jucat în repriza secundă. 

Am vorbit între noi la pauză, să avem curaj, i-am dominat în repriza a doua și puteam să și câștigăm. Per total, e o înfrângere nemeritată. Dar greșelile din prima repriză trebuie să ne dea de gândit, nu avem voie să facem aceste cadouri în preliminarii. 

Cel mai important e să nu iei gol, să pleci cel puțin cu un punct. Nu mi-a plăcut cum am început prima repriză, trebuie să ne dea de gândit, am fost dominați. Trebuie să vedem realitatea. Am intrat puțin timorați. În campania pentru Euro nu mai avem voie să facem nicio eroare”, a declarat Burcă.

Ionuț Nedelcearu, declarații după România - Slovenia 1-2: „Vom revedea greșelile”

Cele mai tari imagini din România - Slovenia

+10 FOTO

Citește mai multe știri despre echipele naționale:

Gafă comică a căpitanului » România U19 a pierdut iar cu Slovenia, după o mare eroare a fotbalistului de la CSA Steaua
Slovenia U19 - România U19
Gafă comică a căpitanului » România U19 a pierdut iar cu Slovenia, după o mare eroare a fotbalistului de la CSA Steaua
Un semifinalist la Euro 2019 e deranjat de selecția lui Edi Iordănescu: „Am evoluții remarcabile și nu mă sună”
ROMÂNIA - SLOVENIA
Un semifinalist la Euro 2019 e deranjat de selecția lui Edi Iordănescu: „Am evoluții remarcabile și nu mă sună”

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (6)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  30 Ianuarie 2023, 11:55
Postat de 007Cipcirip pe 18 Noiembrie 2022, 09:12

Și totuși nu mergea un tamaș săpunaru sau grigore acolo in spate ?

Sunt prea bătrâni. Nu mai fac față nici la echipele de club. ÎmbăTamaș a plecat la Chiajna, în liga a 2-a, Săpunaru nu joacă un meci întreg la Rapid iar la națională a luat de mai multe ori roșu.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  18 Noiembrie 2022, 10:23
Postat de ricco pe 18 Noiembrie 2022, 00:22

Poftim?!?!?... Ve-ti invata din greseli???... Pai de vreo 30 de ani tot "invatati din greseli" si mergeti DIN CE IN CE MAI PROST... A-ti ajuns ULTIMII DIN LUME... Sinteti O NOT ENTITATE... Ce Blestem pe capu' vostru ca sa practicati acest sport pt. care SUNTETI INAPTI...

Nu te mai chinui man .. te stresezi degeaba .. ***. dupa *** ... urmeaza mutul ... dupa mutul teja .. si tot asa ... Voi vorbiti de becali" domne face echipa .. nu este normal " Ba da este normal .. Steaua este a lui Becali ... si pe banii lui e normal sa faca asa .. voi *** .. dar despre FRF nimeni nu spune nimic .. de 15 aji ne ducem in cap.. Hagi ... care a spus acum multi ani .. ce o sa devenim .. faceti bascalie de el .. ca nu parleste romana corect .. daca spui un adevar .. si nu ai pus virgula .. e minciuna .. si astia de va spun minciuni cu virguli .. ii luatibde buni ... Doar noi romanii platim roviniet si mergem prin gropi .. platim spitale si murim in ele .... plstim militie .. si in loc sa ne apere ei au echipa de fotbal ... Avioanele cad .. soldatii merg pe bicileta .. dar noi avem csa ... Sa traiasca tara noastra frumoasa FC Romania ale ale ale....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  18 Noiembrie 2022, 09:45

daca no sa mai faca nimeni greseli, scorul se va termina 0-0 ... asta e imposibil ... chiar daca nu faceti greseli, adversarul tot va prinde un sut de la 40m si va marca... si in preliminarii vom termina in fata Andorrei, sunt sigur!!!! :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează