FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Andrei Vochin despre varianta Mirel Rădoi la națională: „E foarte iubit de către jucători”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 22:28

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre varianta Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei mari, în locul lui Cosmin Contra.

„E exclus ca Mihai Stoichiță să fie selecționer. El susține că e un fost antrenor. Rădoi e un antrenor foarte bun. În primul rând, e pasionat. Îmbină extraordinar teoria cu practica. Jucătorii înțeleg foarte bine ce au de făcut. Nu e deloc instinctual. Are o experiență acumulată ca selecționer. Are rezultate. Adversarii de la tineret sunt mult mai puternici decât cei de la naționala mare.

El e foarte iubit de către jucători.

Defectul lui poate fi lipsa de experiență, dar nu știu dacă e neapărat un defect în situația lui. De exemplu, Mircea Lucescu n-a avut experiență și a promovat Corvinul. Există o regulă că la echipa națională au performanțe doar antrenorii de la 50 de ani în sus, dar în același timp sunt antrenori ca Mirel Rădoi, care sunt foarte dotați și pot deveni foarte buni”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

„Selecționerul echipei mari ar trebui să meargă la JO 2020”

Vochin susține că, din punctul său de vedere, la Jocurile Olimpice din 2020, cu naționala României ar trebui să meargă selecționerul primei reprezentative. Mirel Rădoi a calificat naționala la JO datorită performanțelor de la tineret, iar dacă va fi la acel moment selecționerul naționalei mari, atunci el va merge și la Olimpiadă.

„Antrenorul care trebuie să meargă la Olimpiadă e antrenorul echipei naționale a României. E o echipă de seniori care reprezintă România. Acolo ar trebui să meargă selecționerul naționalei mari. Eu așa cred, dar nu înseamnă că ce spun eu se pune în practică, pentru că n-am câștigat eu alegerile (râde)”, a adăugat Vochin.

„Mihai Stoichiță, Răzvan Burleanu, Gabriel Berceanu și Cătălin Gheorghiu vor merge la tragerea la sorți pentru play-off-ul din Liga Națiunilor”
Andrei Vochin

Vezi și:

Mirel Rădoi la naționala României pentru că e cel mai ieftin! FRF i-a oferit deja postul lăsat vacant de Cosmin Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Noiembrie 2019, 10:37

Vochin a luat bani de la Becali-cand era gazetar-ca sa-i monitorizeze jucatorii,printr-un sistem copiat de la italieni!Dupa care,a ramas"omu"lui Becali,care l-a "pus"secretar general la FRF!!Asa se face, ca atunci cand l-a adus ca selectioner pe Daum-picat ca din Luna, in acest bantustan-selectionata o facea...Vochin!Adica o burdusise pana si cu rezervele de la echipa lui Becali!Dar bineinteles ca vinovat era...Daum!Iar acum...Acum,face ce facea si inainte!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Noiembrie 2019, 09:47

*** *** de Boiangiu de la U21 si de Stoichita de la echipa mare ajunge si la tine ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  21 Noiembrie 2019, 09:41

Îl țin minte de la Antena cand analiza el tactica,un fel de Ilie,dar la o scară mai mică:))Ce ar mai putea fi de comentat?Dacă la tineret adversarii sunt mai dificili decât la seniori, potrivit logicii acestui Vochin,pentru Rădoi ar trebui să fie extrem de lejer să ne califice,vorba aia,adversarii sunt mai lejeri.Din nefericire,țara aceasta e plină de pupători in dos,drept urmare aici s a ajuns.Unii precum acest personaj sinistru să debiteze tot felul de inepții și ce e și mai grav,unele persoane chiar să i dea crezare...E grav,din ce in ce mai grav,pe lângă lipsa de valoare a jucătorilor mai sunt si asemenea *** care trag și mai in jos fotbalul nostru și așa prăpădit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează