FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Ce aspect l-a impresionat pe Anghel Iordănescu la România - Andorra: „A fost fantastic!”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 18:38 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 19:11

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a fost la meciul România - Andorra 4-0 și a rămas impresionat de atmosfera creată de cei 21.000 de copii prezenți pe Arena Națională.

România a jucat cu copii sub 14 ani în tribune cu Andorra după suspendarea primită de la UEFA în urma incidentelor de la meciul cu Kosovo, 2-0. Anghel Iordănescu a fost la meci cu doi dintre nepoți, copiii lui Edi Iordănescu, selecționerul României.

Anghel Iordănescu: „Copilașii au creat o atmosferă senzațională”

„A fost fantastic. Copilașii au creat o atmosferă senzațională. I-a ținut în priză pe tricolori. Ei au un merit important, mai mult decât noi, toți ceilalți, la această victorie. Nepoții s-au încadrat în limita de vârstă, au intrat cu grupa de fotbaliști de la un club sportiv”, a declarat Anghel Iordănescu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Fostul antrenor a vorbit și despre meci și situația din grupa României: „Am câștigat cele 3 puncte, de care aveam nevoie. Din păcate, ne așteptam să luăm și celelalte 3 puncte cu Belarus. Lumea spera și aștepta 6 puncte care să tranșeze calificarea. E o grupă echilibrată. Multă lumea a dat Belarusul ca victimă sigură cu noi și ați văzut ce s-a întâmplat și cu Elveția. 

Dar să dai Elveției 3 goluri la ea acasă este o performanță. Și noi am dat două, dar nu vreau să-mi mai amintesc jocul de atunci. Grupa se joacă. Suntem pe primul loc, abordăm altfel ultimele două meciuri”.

A fost o partidă bună, poate s-a continuat jocul bun de la meciul cu Belarus. Poate o să mă conteste oamenii din fotbal, tehnicienii, dar meciul a avut consistență, raportat și la adversarul întâlnit, Andorra. Am văzut un adversar arțăgos, dar limitat. N-am văzut o echipă așa, cu atâta agresivitate, în ultimii ani. Preocuparea lor a fost de a provoca, de a stopa atacurile noastre. Dar, o echipă din punct de vedere fizic care mi-a dat emoții, chiar dacă sunt jucători amatori.

- Anghel Iordănescu, fost selecționer

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

VIDEO. Edi Iordănescu: „Băieții ăștia dau totul pentru echipa națională, am spus-o în mai multe rânduri că suntem uniți, că suntem o familie”

Citește și:

Scenariul lui Dumitru Dragomir cu privire la situația din grupa României: „UEFA le va sugera să se retragă”
ROMÂNIA
Scenariul lui Dumitru Dragomir cu privire la situația din grupa României: „UEFA le va sugera să se retragă”
„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”
ROMÂNIA
„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Misu1950
Misu1950  •  17 Octombrie 2023, 09:45

Singurul lucru bun al "auristilor" de la Uniti sub Tricolor e aceasta posibilitate ca acei mici sustinatori sa fie pe stadion!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează