FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

Anghel Iordănescu nu îl menajează pe Mirel Rădoi: „Un selecționer n-a fost niciodată așa aproape de calificare. Poate s-a inspirat din perioada de la FCSB” + Camora, învinuit

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani) a făcut o analiză dură a partidei dintre Islanda și România, scor 1-2. +24   FOTO
Fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani) a făcut o analiză dură a partidei dintre Islanda și România, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 17:45 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 18:05

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani) a făcut o analiză dură a partidei dintre Islanda și România, scor 2-1.

Anghel Iordănescu, selecționerul alături de care naționala României a obținut cele mai importante performanțe din istorie, i-a oferit câteva sfaturi prețioase lui Mirel Rădoi. 

„Poate că niciodată o națională și un selecționer nu au fost atât de aproape de calificare. Trebuia să joci două meciuri ca să te califici. Nu am produs fotbal. Am fost inexistenți în prima repriză, iar în partea două nu am reușit să forțăm. Islanda de aseară nu este cea de acum câțiva ani. Nu am înțeles multe lucruri! Este greu de înțeles ca Sigurdsson să facă ce vrea pe teren și să nu-i acorzi prea multă atenție”, a declarat Anghel Iordănescu la „Liga Digisport”.

Anghel Iordănescu, nemulțumit de alegerile lui Rădoi

„Rămân un susținător al lui Mirel Rădoi și al naționalei. Trebuie să ne gândim acum la Liga Națiunilor, dar cu asemenea șansă nu ne mai întâlnim. Mirel Rădoi trebuie să analizeze mai bine adversarul și propria echipă. Una este Liga Națiunilor și alta este un meci oficial. Îmi pare rău! Am crezut și cred în valoarea jucătorilor români. Sunt convins că putem obține performanțe pentru că avem jucători talentați. 

Nu am produs fotbal și am construit lent și previzibil. În repriza secundă am schimbat liniile ca la hochei, dar nu am reușit să dezechilibrăm apărarea adversă. Nu poți să speri la calificare dacă tragi un singur șut la poartă, din penalty. Cred că Mirel Rădoi a fost mai puțin inspirat și cred că s-a inspirat din perioada de la FCSB”, a concluzionat fostul selecționer

Iordănescu dă vina pe Camora

La golul secund marcat de islandezi, Camora nu a ieșit la ofsaid în linie cu colegii din defensivă și l-a păstrat în joc pe Gylfi Sigurðsson.

Îl apreciez pe Camora pentru performanțele de la CFR. A avut o prestație modestă, ca întreaga echipă. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, Camora e vinovat la gol. Nu se poate! O să vedeți că și Manea e sub linia fundașilor centrali la al doilea gol
- Anghel Iordănescu

FOTO. Cele mai tari imagini din Islanda - România 2-1

+20 FOTO

VIDEO. Analiză neiertătoare a fostului selecționer: „Conducerea FRF trebuie să răspundă pentru atitudinea jucătorilor”

Citește și alte știri despre Islanda - România 2-1: 

ISLANDA - ROMÂNIA. FOTO Anghel Iordănescu n-ar fi acceptat această manevră! Ce s-a întâmplat înainte de meci

ISLANDA - ROMÂNIA 2-1. Comentariu de Dan Udrea » Mirel, dacă ești vinovat, atunci trebuie să plătești!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
181368033560059
Adrian Petruta  •  10 Octombrie 2020, 14:18

Rușine domnule Iordănescu Ca și in politica te comporți totul necolegial!Dar nu ma mir .Nu este prima data când o dai in bara!

emil1986
emil1986  •  10 Octombrie 2020, 10:33
Postat de sprinjeanul pe 10 Octombrie 2020, 09:35

ce simplu judeca cel care a preluat o echipa nationala,cu o generatie plina de talente in frunte cu hagi.si radoi si orice antrenor cu asa jucatori facea aceleasi performante!puiu,stai in banca ta,fi modest,nu-ti sta bine deloc!

Bati campii ca orice frustrat ***.at. Iordanescu, spre surprinderea ta a promovat f.f. multi jucatori la echipa nationala. Incepand cu Filipescu, Galca, Radoi, Viorel Moldovan, Pancu si multi multi altii. Iordanescu a obtinut impreuna cu Piturca cele mai multe calificari ale echipei nationale la turneele finale ale CM si CE. In perioada respectiva, ma refer la primul mandat, a mai fost si Cornel Dinu antrenor, care a beneficiat cam de aceeiasi jucatori, mai putin de cei promovati de Iordanescu ulterior si s-a vazut de contraperformata a facut - 2-5 cu Cehia si Slovacia, acestia avand 2 jucatori mai putin pe teren. Nu mai abera ca te faci de ras!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 Octombrie 2020, 09:45
Postat de tictris pe 09 Octombrie 2020, 22:41

Camora a fost praf, cel mai slab jucator de pe teren. Si nu pentru ca golurile vikingilor s-au produs din vina lui, ci pentru ca NU stie fotbal! Daca aveti curiozitatea sa revedeti inregistrarea meciului, veti remarca ca (,) Camora N-A trecut niciodata de mijlocul terenului, ca TOATE pasele lui au fost in spate, la fundasii centrali, ca N-A contat nici 1% pe fazele ofensive si ca s-a aparat mai prost decat un junior pe partea lui de tarla! E evident ca n-are fata nu numai de nationala, dar nici macar de fotbalist; omul a fost supralicitat de CFR Cluj, acolo unde joaca la fel de prost, dar nu se vede, pentru ca, n-asa, se castiga din penalty...:-))) La fel si Deac; pe asta daca-l pui sa joace fotbal oriunde in afara echipei CFR-ului lui Dan Petrescu, o face ca un amator... Daca urmariti meciurile clujenilor, veti observa ca Deac in afara de faulturi grosolane, la limita eliminarii, si de simulari penibile, NU face nimic! Acuma, e clar de ce e "zmeu" la chefereu in prima liga si de ce nu-si permite "jocul" asta rudimentar si la nationala, in partide oficiale inter-tari!

Te-ai răcorit, prăzare? Sper că ți-a ieșit nodul din gât după aberațiile ăstea de doi bani, căci urmează să ți se pună altul: se apropie primul meci european din sezonul ăsta al lui Camora și compania.... Nu știu cum ai fi făcut față cu două noduri - mureai de ciudă...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează