FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. FOTO Anghel Iordănescu n-ar fi acceptat această manevră! Ce s-a întâmplat înainte de meci

Delegația condusă de Mirel Rădoi (39 de ani) a ajuns la arena Laugardalsvöllur cu o oră înaintea partidei. Autocarul a efectuat câteva manevre care l-ar fi enervat la culme pe fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani). +6   FOTO
Delegația condusă de Mirel Rădoi (39 de ani) a ajuns la arena Laugardalsvöllur cu o oră înaintea partidei. Autocarul a efectuat câteva manevre care l-ar fi enervat la culme pe fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 20:15 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 22:14

Delegația condusă de Mirel Rădoi (39 de ani) a ajuns la arena Laugardalsvöllur cu o oră înaintea partidei. Autocarul a efectuat câteva manevre care l-ar fi enervat la culme pe fostul selecționer Anghel Iordănescu (70 de ani).

  • Partida dintre Islanda și România se va disputa astăzi, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV;
  • Dacă vor trece de Islanda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European. Partida posibilelor adversare e liveSCORE AICI!

Spațiul îngust de la intrarea în curtea arenei Laugardalsvöllur l-a obligat pe șoferul naționalei să facă niște manevre suplimentare, moment care a amintit de superstițiile lui Anghel Iordănescu. În 2015, la Budapesta, selecționerul l-a muștruluit serios pe șofer pentru un astfel de gest, considerând că aduce ghinion. 

+2 FOTO

„Tricolorii” și testele Covid-19, de nedespărțit

Denis Alibec a fost cel mai curajos „tricolor”. A coborât primul din autocar, urmat de colegii colegii din compartimentul ofensiv, Gabriel Iancu, Ianis Hagi și Alexandru Mitriță.

Toți reprezentanții delegației „tricolore” au fost obligați să aibă la ei o foaie cu rezultatul negativ al testului efectuat în urmă cu două zile, la sosirea în Islanda. 

VIDEO Blestemul gazonului » 4 episoade în care ”tricolorii” au avut un adversar în plus: terenul!

Citește și alte știri despre Islanda - România: 

ISLANDA - ROMÂNIA. EXCLUSIV Suporterii români cumpăraseră sute de bilete la meci: „Acum frustrarea e mare”

FOTO Curiosul caz al echipamentului „naționalei” pentru Jocurile Olimpice » Noul tricou e comercializat în Brazilia, deși în România nu a fost lansat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează