FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Anghel Iordănescu porneşte ofensiva împotriva lui Victor Piţurcă: "Nu e posibil să nu-ţi asumi nici măcar o parte din vină!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 17:47

În urma ratării calificării la Mondial, Anghel Iordănescu atrage atenţia asupra strategiei confuze pe care a abordat-o Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner spune că ar trebui ca actualul antrenor de pe banca naţionalei să-şi asume public eşecul.

"Nu e posibil, ca selecţioner, să nu-ţi asumi vina sau măcar o parte din ea. Comitetul Executiv ar trebui să facă o analiză extrem de amănunţită. Mă refer şi la faptul că nu trebuie analizate doar rezultatele, ci şi jocul echipei. Să fim sinceri, în 4 reprize cu Grecia n-am avut nici o şansă. După părerea mea, Grecia este ca valoare sub România.

Ar trebui analizată şi strategia pe care selecţionerul a avut-o. Dacă vedem structura lotului pe care l-a ales pentru baraj, nu ne putem da seama dacă mergem pe o reconstrucţie sau pe reactivarea unor jucători", a declarat Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
karcsika1958
karcsika1958  •  16 Decembrie 2013, 20:38

NU va fi bine nici acest variante,.,IN SPATE IARASI CEVA RAU,.,VAI, VAI, VAI, ROMANIA., TOTUL TREBUIA SCHIMBAT DELA,.,A,.,PANA Z,.,PESTE 100 DE ANI CEVA VA SCHIMBA,., OAMENI DE PUTERE NU VAD,.,?

larisa_i
larisa_i  •  22 Noiembrie 2013, 10:49
Postat de americanu197 pe 22 Noiembrie 2013, 08:47

iordanescu e un antrenor mediocru care doar a profitat de generatia de aur dupa care a facut 1-1 cu armenia ar face bine sa taca

daca taceai, filosof erai...

bibiloiu
bibiloiu  •  22 Noiembrie 2013, 09:09

L-ai avut jucator si nu ai bagat de seama ca olteanuk asta este ingerasul fotbalului romanesc.......................

Vezi toate comentariile (34)
Comentează