FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anghel Iordănescu s-a făcut dur: "Nu e vorba de oboseală, unii jucători atît pot"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 21:16

Selecţionerul Anghel Iordănescu a fost foarte dezamăgit de jocul naţionalei din meciul cu Sioni Bolnisi (1-0), în special în prima repriză. Tehnicianul nu crede că titulatura de "debutanţi" la naţională ar trebui să fie o scuză pentru jucătorii care au evoluat de la egal la egal cu locul 14 din Georgia. 

"Din punctul meu de vedere prima repriză nu m-a mulţumit. Nu cred că aş avea ceva de punctat. Am avut în teren 10 debutanţi, dacă nu mă înşel doar Bălgrădean mai avea selecţie la naţională.

Prima repriză nu mi-a adus satisfacţii. Din păcate tinerii pe care i-am forţat să vină la naţională nu mi-au dat speranţa că pot să-i chem pe viitor la naţională. Nu e vorba de oboseală. Sîntem într-o perioadă de pregătire, jucătorii sînt obişnuiţi de la cluburi şi cu două antrenamente pe zi.

Dacă asta e valoarea Ligii 1? Vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile.

Lucrurile s-au schimbat după pauză, cînd au intrat jucătorii mai experimentaţi.

Victoria este absolut meritată. Aş prefera ca nominalizările să le fac la sfîrşitul turneului. Vreau să-i văd pe toţi, să văd unde sînt. Trebuie să aducem jucători pe care să-i formăm.

Mă bucur pentru Dumitraş că a marcat. Îi aduce o motivaţie în plus, un motiv de încredere. Sper să joace la noua echipă de club şi să confirme acolo", a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

Echipa României din prima repriză: Bălgrădean  ( 1 selecţie)  - Dumitraş, Nedelcearu, Bejan, Vătăjelu - Anton, Creţu - V. Lazăr, Budescu (1 selecţie), Hora - M. Roman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
polistul68
polistul68  •  11 Februarie 2015, 12:15
Postat de valiza.epo pe 11 Februarie 2015, 08:28

Ce fel de selectioner e Iordanescu daca nu stia dinainte ca acei tineri nu au ce cauta la Nationala?! Habar n-are de meseria de antrenor!! Chiar si la un trial sunt chemati jucatori care au dovedit deja ca au calitati care sa le permita includerea in circuitul Nationalei. Nu sunt chemati cetateni pe care sa-i pui acum sa invete jocul de fotbal. Un antrenor TREBUIE sa vada daca un tanar are chemare pentru acest joc chiar daca il vede jucand fotbal in curtea scolii!

Pune-te in locul lui Iordanescu....incet-incet, cei care acum sunt la nationala, vor imbatrinii, se vor accidenta maid es. ne palce sau nu, cu tinerii astia vom juca in viitorul apropiat.....din tot "raul" existent, el trebuie sa cearna ce are cit de cit valoare. Si, cel putin din pct de vedere psihic, acesti tienri ar trebuii sa dea totul in genul asta de meciuri...una e atitudinea de la echipa de club, alta e cind esti la "nationala mare"...sau macar asa ar trebuii sa fie. Efectiv, Iordanescu nu are de unde alege, efectiv nu exista calitate care sa fie selectionata....dar din pacate, el TREBUIE sa selectioneze.

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Februarie 2015, 09:06

Un singur scop a avut acest meeci,acela de a coafa CV-ul unora. Altfel un Lazar,un Nedelcearu,un Cretu,un Bejan. nu vor avea ,curand un meci oficial (...daca vor avea vreodata !).la nationala. O actiune total inutila de tipul celor din epoca ceausista. fara sens ,cu cheltuiala,de tipul : "fa-te ca muncesti..!". Nationala se construieste dintre cei mai buni oameni ai momentului,chestie cu intinerirea e o prostie. pai ce ? Maxim e batran ?. Sa trecem ,fara sa bagam in seama o actiune a dlui Iordanescu,fara sens,fara utilitate !

valiza.epo
valiza.epo  •  11 Februarie 2015, 08:30
Postat de red.blue pe 11 Februarie 2015, 00:28

si mai era nevoie de turneul asta inutil stiam deja ca sintem praf!

Si ce-ai fi vrut? Sa mearga sefii din fotbal in vacanta in Turcia pe banii lor?!?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează