FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

Anghel Iordănescu, despre situația lui Rădoi: „Numai un prost ar pleca de la națională”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 23:39 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 23:59

Anghel Iordănescu (70 de ani) a făcut o analiză asupra jocului României din meciul cu Irlanda de Nord, 1-1, și a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi (39 de ani) la echipa națională.

Fostul secționer a vrut să scoată în evidență părțile pozitive ale naționalei sub comanda lui Mirel Rădoi, în direct la Digi Sport: „Nu mă puneți în situația să critic naționala, deoarece sunt suporter al ei. Jocul nu mi-a plăcut. Din punctul meu de vedere, jocul tricolorilor nu a fost unul care să ne satisfacă. Sunt și lucruri pozitive pe care ar trebui să insitați și dumneavoastră. Rădoi a devenit mai înțelept după ultimele 4-5 luni. 

Cu siguranță a facut o evaluare corectă față de ceea ce reprezintă fotbalul românesc în această perioadă și filozofia lui nu poate să dea roade având în vedere jucătorii pe care îi are la dispoziție. Calitățile jucătorilor noștri dictează și modul de joc și stilul de abordare al partidelor. Poți să caștigi și cu cinci jucători pe linia de fund, dar și cu 7 jucători în atac”.

Iordănescu: „Sunt convins că Mirel nu va pleca”

Totodată, Anghel Iordănescu este convins că Rădoi va rămâne la națională și pentru campania de calificare la Campionatul Mondial: „Sper că a înțeles că echipa națională nu este de refuzat. Numai un prost ar putea să plece de la echipa națională. E foarte greu să ajungi acolo. Sunt antrenori care au muncit o viață întreagă, care au avut rezultate și nu au ajuns selecționeri. 

Eu sunt convins că Mirel nu va pleca. Echipa nationala îi dă statutul de antrenor de valoare. Fotbalul românesc are resurse și a dovedit acest lucru. Sunt convins că Mirel a învățat extrem de mult în această perioadă la care facem referire cu totii”.

VIDEO Mirel Rădoi, contestat dur de Dorinel Munteanu: "Nu trebuia să accepte naționala!"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Florin Prunea îl „înțeapă” pe Mirel Rădoi: „A început să preia din discursul lui Burleanu” + noi detalii despre mutarea la Craiova

Atât de jos au ajuns „tricolorii”: meciul României, bătut de „Chefi la Cuțite” în topul audiențelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  20 Noiembrie 2020, 08:48

Radoi a avut mare noroc ca am castigat 3 puncte la masa verde pt ca nu am jucat cu Norvegia...daca pierdeam iar la 3-4 goluri Radoi era acum istorie...la cat de slab joaca Romania si la cat de in forma era Haaland sigur pierdeam...DEMISIA RADOI!!!

gago747
gago747  •  20 Noiembrie 2020, 08:43

„Numai un prost ar pleca de la națională” Condița este ]ndeplinită, deci omul poate pleca liniștit.

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  20 Noiembrie 2020, 08:35
Postat de gripa_aviara pe 20 Noiembrie 2020, 02:22

Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti. Colecționarul de mașini și ceasuri Mirel Rădoi, angajat selecționer la națională fără bac și fără licență sau experiență de antrenor.

din pacate . nu toti sunt norocosi sa aiba rude sau prieteni in sistemul bugetar

Vezi toate comentariile (7)
Comentează