FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

Florin Prunea susține că Mirel Rădoi a mințit: „A început să preia discursul lui Burleanu. Pleacă sigur la Craiova!”

Florin Prunea +14   FOTO
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 08:58 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 12:33

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al echipei naționale, e dezamăgit de prestația României din meciul cu Irlanda de Nord, încheiat 1-1. 

Deși până acum a avut un discurs ponderat la adresa selecționerului, Prunea i-a reproșat lui Rădoi că „preia din discursul lui Răzvan Burleanu”. Totul a plecat de la o declarație oferită recent de Rădoi, care comentase public unele afirmații făcute de Prunea: „A spus că 300% voi fi la Craiova, sunt lucruri care încearcă să destabilizeze atmosfera la echipa națională prin aceste declarații”.

Prunea: „Cel mai slab joc din ultimii 30 de ani!”

„Cel mai slab joc din ultimii 30 de ani! Eu nu am mai văzut așa ceva. Îmi pare rău că Rădoi îi preia discursul lui Burleanu, vorbește de destabilizări. El venea cu zâmbetul pe buze la conferințe, a avut o atitudine OK cu toată lumea, dar greșește preluând discusul președintelui Federației. Nu-i stă bine așa încrâncecat”, a mai spus Prunea, la emisiunea „Fotbal Club”. 

Florin Prunea: „Rădoi a bătut palma cu Craiova”

Totodată, fostul portar din Generația de Aur a oferit încă o dată asigurări că Mirel Rădoi s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova: „100%, el va fi antrenorul Craiovei. Sunt sigur că el a avut discuții cu Craiova, nu trebuie să fii mare specialist ca să-ți dai seama. El a bătut palma cu Craiova și e foarte bine că a făcut-o, e o echipă care i se potrivește”.

Eu am contract cu Federația Română de Fotbal și pentru următoarea campanie. Dacă FRF nu va dori să mai continue cu mine, vom vedea. Nu am declarat niciodată că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar - Mirel Rădoi, după egalul din Irlanda de Nord

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Irlanda de Nord - România

+10 FOTO

VIDEO  Dumitru Dragomir: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Sfat categoric primit de Rădoi: „Dacă pleacă la Craiova, își distruge definitiv cariera. E fraier dacă nu rămâne la națională”

Zmeu în Liga 1, ZERO barat la națională! Dennis Man a fost absolut șocant cu Irlanda de Nord: cifre rușinoase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
csaba
csaba  •  20 Noiembrie 2020, 19:28

Cred că Prunea are dreptate, n-ai cum să fi antrenor cu 8 clase, bacalaureat n-are, marii antrenori au început de jos și au demonstrat până să ajungă la națională, dar cum e conducerea FRF așa e și naționala, la unul ca Lucescu sau Hagi burleanu et compania nu pot comanda, și Tătărușeanu tot din cauza rezultatelor și jocurilor slabe pleacă, și apoi vrei să câștigi prin obținerea loviturilor de la 11m prin simulare n-ai cum să te dezvolți.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  20 Noiembrie 2020, 19:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2020, 15:34

Ce să caute Rădoi la Craiova? Ăia au nevoie de un antrenor adevărat dacă vor să câștige campionatul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează