FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

Zmeu în Liga 1, ZERO barat la națională! Dennis Man a fost absolut șocant cu Irlanda de Nord: cifre rușinoase

Dennis Man. foto: Guliver/Getty Images +14   FOTO
Dennis Man. foto: Guliver/Getty Images

Articol de , , - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 21:13 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 11:45

Dennis Man (22 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, a avut o prestație jenantă în meciul cu Irlanda de Nord, iar cifrele lui contrastează incredibil cu reușitele din ultimele meciuri de campionat. 

Probabil cel mai în formă fotbalist din Liga 1 a fost printre cele mai mari dezamăgiri din echipa națională la ultimul meci al anului 2020. Dennis Man a avut prestații remarcabile în tricoul celor de la FCSB, așa că Rădoi l-a văzut ca o soluție de primă mână în meciul cu Irlanda de Nord, 1-1.

Un singur duel câștigat în 65 de minute!

A evoluat ca atacant lateral dreapta, postul pe care evoluează și la formația de club, însă randamentul său a fost inexistent. A fost schimbat în minutul 65, iar cifrele din dreptul lui sunt penibile, ducând la concluzia că Man a fost zero barat la Belfast. Două sunt capitolele la care a fost depășit complet. Cel al duelurilor câștigate: a avut un procentaj de 11% și, cum a fost implicat în doar 9 astfel de momente ale jocului, rezultă că a câștigat un duel. UNUL SINGUR! În Liga 1, media ultimei perioade trece de 33-34%.

Zmeu în Liga 1, ZERO barat la națională! Dennis Man a fost absolut șocant cu Irlanda de Nord: cifre rușinoase
Denis Man

Dennis Man, nicio încercare de dribling! 

În plus, Man n-a reușit nici măcar un dribling miercuri seară, dar nu doar că nu a bifat cel puțin unul, nici măcar nu a încercat vreodată să dribleze un adversar. ZERO ÎNCERCĂRI de a dribla! Absolut șocant pentru un fotbalist care în campionatul intern e unul dintre cei de top. Nu mai departe de ultima etapă, înainte de întrerupere, cu Botoșani, a avut 10 tentative de dribling, reușindu-i 6 dintre ele.

Man la Belfast vs ultimele 4 etape de Liga 1

Meci/ParametruDueluri câștigateDriblinguri încercate/reușiteIndex InStat
Irlanda de Nord - România 1-111%0/0248
FCSB - Botoșani 4-136%10/6373
Chindia - FCSB 0-231%6/3272
FCSB - Hermannstadt 5-030%5/3376
Clinceni - FCSB 0-240%11/6287
  • * Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui atacant. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate

5a fost nota pe care Man a încasat-o din partea GSP pentru prestația de la Belfast, în timp ce în Liga 1 n-a fost notat niciodată sub 6

Crețu e în aceeași situație, Tănase a mișcat doar la faza golului, I. Cristea are cel mai bun index

Alți doi jucători de la FCSB au jucat extrem de slab la Belfast, deși în campionat s-au remarcat în mod deosebit în ultima perioadă. 

Crețu a fost al doilea cel mai slab „tricolor”, dintre cei care au început în formula de start. A avut un Index InStat de numai 217, doar Alibec a fost sub el, cu un nivel de numai 200. Apoi, Florin Tănase, care a fost lăsat de Rădoi aproape tot meciul, n-a avut nicio realizare notabilă în afara pasei de la golul lui Bicfalvi, deși în Liga 1 e printre golgeterii echipei.

În schimb, Iulian Cristea a fost, conform monitorizărilor celor de la firma InStat, cel mai bun „tricolor”. A avut un index foarte mare: 309.

VIDEO Dumitru Dragomir, după remiza din Irlanda de Nord: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Irlanda de Nord - România 1-1

+10 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

Ciprian Tătărușanu se retrage de la națională! Mesajul portarului: „Este timpul să vină alții din urmă”

Noi critici la adresa naționalei lui Rădoi: „Am fost o echipă fricoasă, care a jucat la ciupeală” + „Șansa noastră e să fim în cea mai grea grupă în preliminariile CM 2022”

VIDEO Reacție nemiloasă la adresa naționalei: „O rușine de meci! Parcă erau speriați de bombe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (287)
1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  20 Noiembrie 2020, 18:39

Sper sa nu citească *** articolul :)))) ce valori...ofofof

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2020, 17:29

Man e supralicitat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  20 Noiembrie 2020, 16:33
Postat de horace71 pe 20 Noiembrie 2020, 08:19

Ce titlu de articol,n-am trăit niciodată să văd desfințat așa un tânăr jucător de perspectivă.Copilul asta este supus unui linșaz mediatic și stai să te întrebi de ce?Sunt primele lui minute la Națională,intr-un meci semi oficial,unul în care a avut o evoluție în nota echipei.De unde atâta energie negativă canalizate doar pe acest jucător.Doar pentru că acest jucător vine de la Steaua???Violentă cu care este atacat Tănase este și mai interesanta deoarece Tase este cel care a dat pasa de gol. Presa din România dorește să-l ajute pe Rădoi să nu-i mai convoace pe cei doi.Chiar nu este nevoie,Rădoi oricum nu-i dorește pe cei doi la Națională.Au fost chemați de conjunctură cei doi fiind golgheterilor acestui campionat.

Faza a facut-o Razvan Marin!Iar Tanase a dat-o inapoi in fata portii din viteza(ca iesea afara)fara sa vada cui o da,ca sa o poti numi pasa de gol!Mingea ajungand din intamplare la Bicfalvi-incadrat de adversari-care a dat-o cu efect pe langa portar,la radacina barei!Gol de golgheter adevarat,nu fabricat!

Vezi toate comentariile (287)
Comentează