FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

EXCLUSIV Noi critici la adresa naționalei lui Rădoi: „Am fost o echipă fricoasă, care a jucat la ciupeală” + „Șansa noastră e să fim în cea mai grea grupă în preliminariile CM 2022”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:25 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 15:43

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a analizat prestația României în meciul cu Irlanda de Nord, 1-1, în Liga Națiunilor, și crede că Mirel Rădoi ar trebui să facă mai multe schimbări la echipa națională.

„A fost un meci slab. Nu poate să spună cineva că a fost un meci bun. A fost un meci slab. Am fost și eu mirat de echipa de start aleasă de Mirel Rădoi. Dar asta e. E bine că am reușit acest egal și suntem urna a doua valorică. Meciul a fost slab!

Eu aș vrea ca Mirel Rădoi să rămână, dar să fie acel Rădoi de la început. Atunci am crezut într-un schimb de generații și o nouă concepție despre joc. Aseară nu am văzut acest lucru. Am văzut în schimb că au fost chemați jucători de 33 de ani și nu am înțeles. Înțeleg că sunt jucători în formă și îi poți chema la un meci decisiv ca să te ajute cu forma și experiența lor, dar trebuie să formăm o echipă națională de viitor și trebuie să mergem pe tineri. Avem resurse și de aceea nu am înțeles echipa de aseară.

Mie mi-a plăcut Rădoi la început, cu acea «nebunie» a lui în care atacam. Aseară nu am văzut nimic. Am fost o echipă fricoasă, care a stat la ciupeală. A fost un meci în care am stat la ciupeala mică! Așa nu vom reuși să progresăm și nu vom pune probleme echipelor puternice. Prefer un joc ofensiv. Avem jucători tineri, care în doi sau trei se pot lupta pentru fazele superioare la un turneu european.

Eu aș merge pe pregătirea naționalei pentru viitorul Campionat European. La Mondial depinzi de șansa. Norocul ar fi ca în preliminariile pentru Mondial să picăm în cea mai grea grupă și să nu avem nicio șansă. Așa nu ne interesează rezultatele și putem forma o echipă competitivă”, a spus Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Mirel Rădoi, după egalul cu Irlanda de Nord: „A fost cum ne așteptam”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România: 

EXCLUSIV Mesaj clar al unui fost internațional după Irlanda de Nord - România 1-1: „Nu acceptăm realitatea și ne îmbătăm cu apă rece!”

Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României! Mesajul portarului: „Este timpul ca alți portari români să vină din urmă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  20 Noiembrie 2020, 08:09
Postat de razar99 pe 19 Noiembrie 2020, 16:51

extrem de corect ce spune Ducadam. Am jucat cu 5 fundasi, 2 mijlocasi si 3 jucatori de atac care saracii degeaba au fost ca nu primeau nicio pasa.. Cad a intrat al 3-lea mijlocasi a inceput sa se vada superioritatea acolo. Alibec, Man si Tanase au jucat slab si din acest motiv. Mai dezamagit sunt de Nistor care a facut un meci extrem de slab, iar Cretu si Camora total pierduti in spatiu si timp..

pe bune? camora slab? de unde a inceput faza golului? zici ca esti expertul de Mariuca.. aveti un ghimpe in coasta impotriva celui mai bun fundas stanga ce il avem pt moment. frustrqtilor

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  19 Noiembrie 2020, 18:39

Burleanu are dreptate: nu poti avea nationala buna fara cel putin o echipa de club cu rezultate la nivel european. In timpul generatiei de aur Steaua a luat Cupa Campionilor Europeni(1985) si a mai juacat o finala(1989), iar Dinamo ajungea pana in semifinala in 1984. Asa s-a putut face performanta la nationala in 1990 si 1994. Radoi poate sta si 10 ani ca nu o sa contruiasca nimic. Nu inveti jucatorii sa loveasca mingea cand ajung la nationala, nici sa dribleze. Daca nu stiu juca la echipa de club nu o sa stie nici la nationala.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  19 Noiembrie 2020, 18:34
Postat de razar99 pe 19 Noiembrie 2020, 16:51

extrem de corect ce spune Ducadam. Am jucat cu 5 fundasi, 2 mijlocasi si 3 jucatori de atac care saracii degeaba au fost ca nu primeau nicio pasa.. Cad a intrat al 3-lea mijlocasi a inceput sa se vada superioritatea acolo. Alibec, Man si Tanase au jucat slab si din acest motiv. Mai dezamagit sunt de Nistor care a facut un meci extrem de slab, iar Cretu si Camora total pierduti in spatiu si timp..

Corect, dar am incasat gol cu 5 fundasi. Inteleg ca cei trei nu au putut sa faca mai multe in fata, dar in spate cum de am luat gol cu cinci fundasi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează