FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

EXCLUSIV Mesaj clar al unui fost internațional după Irlanda de Nord - România 1-1: „Nu acceptăm realitatea și ne îmbătăm cu apă rece!”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 11:24

Fostul internațional Iulian Apostol a fost prezent la GSP LIVE și a analizat meciul dintre Irlanda de Nord și România, 1-1, din Liga Națiunilor.

Fostul mijlocaș spune că Mirel Rădoi a fost dezavantaj de faptul că a debutat la națională cu un meci oficial și că e nevoie de investiții în copii și juniori.

„Mă bucur că vedem antrenori tineri, cărora li se dă încredere. Au fost antrenori cu experiență mare, dar la naționala noastră trebuie să se schimbe generațiile. Cu siguranță vom mai arata calificări. Nu înseamnă că dacă punem un antrenor cu experiență ne vom califica. Nu văd de ce să nu dăm încredere tinerilor.

Meciul de aseară a avut un istoric previzibil. Au fost două echipe de același nivel. Irlanda de Nord a avut 20 de minute după pauză în care a pus presiune, dar nu cred că a fost peste. Multă lume spune că trebuia să forțăm și că putem mai mult. Nu știu dacă putem mai mult! Trebuie să fim realiști și să vedem unde suntem.

Dacă te uiți la echipa națională, vezi că echipa a suferit multe schimbări și a avut jucători noi. Mirel nu a putut să aibă și el un program, nu a avut meciuri în care să ruleze mai mulți jucători. A debutat direct cu un meci oficial. El este în căutări, vrea să facă un schelet și spună «Am un lot de 30 de jucători și cu ăsta merg!». E greu să spun că e ceva care dă speranțe. Avem fotbaliști care joacă puțin în străinătate și de puțin timp, de doar doi sau trei ani. 

Suporterul român știe valoarea jucătorului. Mi se pare că ne îmbătăm cu apă rece! Cerem și nu acceptăm realitatea. Hai să îmbrățișăm realitatea și să vedem unde suntem. Ce jucători producem? Soluția pentru fotbalul românesc este să ne axăm pe copii și naționale de juniori să se califice la turneele finale. Altfel, iar ne îmbătăm cu apă rece și ne luăm de jucători și antrenori”, a declarat Iulian Apostol la GSP LIVE.

 VIDEO Mirel Rădoi, după egalul cu Irlanda de Nord: „A fost cum ne așteptam”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România: 

EXCLUSIV Sfat categoric primit de Rădoi: „Dacă pleacă la Craiova, își distruge definitiv cariera. E fraier dacă nu rămâne la națională”

Ironii la adresa nord-irlandezilor: „Am remarcat doar că are o freză franciscană! El joacă într-un pub unde stă la o bere”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
robertino2
robertino2  •  19 Noiembrie 2020, 21:36

Poate sa acceptam realitatea. De ce sa o imbratisez? Arata ca muma padurii.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  19 Noiembrie 2020, 14:11

Singurele puncte obținute de Irlanda de Nord sunt cu România. De aici valoarea noastră. Nu suntem în stare să batem o echipa mai răsărită . Te bate Norvegia da te usucă ,Islanda. Am ajuns de lumea a 3-a in fotbal. Doar Naționala mica și CFR Cluj mai scot capul prin lume . Nu vom mai vedea în 20 de ani calificări . Fotbaliștii noștrii au alte preocupări: Bani cat mai multi,mașini,manele și tatuaje. Ce performante ?

deusdat
deusdat  •  19 Noiembrie 2020, 13:25

Iată, de exemplu, Ungaria Conducătorului Patriot Viktor Orban... :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează