Comentarii (9)

Coldman Vic  •  02 Decembrie 2019, 10:50

Dintre cei trei din poza, doi sunt in plus. Va dati seama care sunt aia. Ala din dreapta lui Mirel, trebuia sa dispara de mult. Nu are nici o treaba cu functia pa care sta. In afara de imbratisari, pupaturi si palavrageala ieftina nu este in stare de nimic. Nene Burlene, cat mai stai pitit pe acolo pe la federatie cauta un om de valoare sa-l pui langa tine, pentru ca numai asa poti sa ajuti loturile nationale si sa te mai ridici si tu la un nivel acceptabil. Mai lasa-i pe aia care sunt numai de meserie votanti si altceva nu stiu. Gata ajunge cu astia!

Francisc Dascal  •  01 Decembrie 2019, 22:34

Gsp.isti vad ca ati corectat titlul rubricii,au disparut cele trei initiale,deci am revenit la vechea denumire Romania in loc de Romania F.R.F!!! Poate meritam pentru observatie un simplu MERCI.

elgabri  •  01 Decembrie 2019, 19:49

Mai lipseste cineva din fotografie, Lutu !

bodrin  •  01 Decembrie 2019, 18:53

"Civilizația fotbalului" nu prea are legătură cu civilizația....nici în Anglia, nici aiurea!

elgabri  •  01 Decembrie 2019, 18:43

Da ce Burleanu antreneaza ca nu am stiut ;)))) Mor de ras

Francisc Dascal  •  01 Decembrie 2019, 17:36

Precum fotbalul nostru (foarte slab)asa cronicari,care inventeaza noi denumiri dar asta e buna Romania F.R.F va intalni Anglia .Felicitari Gsp.

vishnu  •  01 Decembrie 2019, 17:00

Inainte ii bateam si ii eliminam pe unde ii prindeam in turneele finale. Acum facem "amical de lux".

Christian Ciuca  •  01 Decembrie 2019, 16:52

super-amical cu inventatorii fotbalului in templu lor la ei acasa, bravo Burlene, cum-necum te-ai descurcat. Insa retine : ne mai trebuie cel putin doua amicale cu echipe tari inaintea barajului cu islandezii, asa ai macar 3 meciuri de control la nivel inalt pina la care-pe-care, trebuie sa ai niste automatisme, o idee clara de joc, si jocu trebuie sa-l practici pe jos la firu-ierbii de data asta, ai vazut ca apararea e inexistenta si atacu zero, iti trebuie o tactica, niste scheme, un joc ofensiv unde din prima ai preluat ostilitatile si tii mijlocul, nu-i lasi sa respire, sa construiasca actiuni.

anastasiu  •  01 Decembrie 2019, 16:30

Stoichita e un *** Probabil varsta! El vede meciuri cu Olanda si Ucraina dar Romania nu e calificata si porneste cu sansa a doua in baraj! Se bucura ca un *** de un amical cu Anglia inainte de turneul final! De ce nu inainte de baraj, desi, nu Anglia e adversarul potrivit! In schimb lor le cade foarte bine acest amical cu Romania, un antrenament pentru ei. Pana in martie vom avea vreun amical?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează