FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA

Reacție la pauză, după refuzul celor doi „tricolori” de a îngenunchea înainte de Anglia - România

Anglia - România / Captură Pro TV +11   FOTO
Anglia - România / Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 20:04 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 20:52

ANGLIA - ROMÂNIA. Apar primele reacții după refuzul „tricolorilor” Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu de a îngenunchea pentru mișcarea „Black Lives Matter” la amicalul de pe Riverside.

Invitat la GSP Live pentru analiza partidei de la Middlesbrough, tehnicianul Ciprian Panait (44 de ani), fost „secund” la Al-Hilal și „principal” la echipe din Golf precum Al-Raed, Al-Batin și Sohar, a comentat evenimentele petrecute înainte de startul amicalului Anglia - România.

VIDEO. Ciprian Panait: „Ceea ce vedem aici e total politic”

„Nu știu. Mă feresc să-mi expun punctul de vedere, pentru că eu cred că lucrul acesta n-are legătură cu fotbalul. Ceea ce noi vedem aici e total politic. Mi-ar veni foarte ușor să dau un singur exemplu, iar apoi ori m-aș întâlni cu Poliția aici, ori aș fi în atenția Serviciilor Secrete, să spună că sunt agent străin. 

Dar dacă vreți defininiția mea cu privire la acest lucru, v-o spun: n-are legătură cu fotbalul! Dacă i-aș felicita pe cei doi care nu s-au așezat în genunchi, ar însemna că sunt rasist, categoric! Dacă i-aș acuza de ce nu s-au acuzat pentru a susține mișcarea, ar însemna că sunt motivat politic. 

Prefer să rămân și să discut despre fotbal, pentru că fotbalul mi-a dat tot ceea ce am și nu vreau să fiu limitat. Afirmații de acest gen sunt periculoase”, a spus Ciprian Panait, la GSP Live. 

ANGLIA - ROMÂNIA: Doi „tricolori” au refuzat să îngenuncheze pentru mișcarea „Black Lives Matter”

Anglia - România, amicalul de gală disputat la Middlesbrough, a debutat cu un gest devenit tradiție la meciurile din Anglia: jucătorii au îngenuncheat în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter” și lupta împotriva rasismului.

Începând din luna iunie a anului trecut, toate meciurile din Anglia au debutat cu un astfel de moment. „Ritualul” a avut loc și astăzi, în ciuda faptului că jucătorii englezi fuseseră huiduiți de fani acum 4 zile, la precedentul meci, tocmai pentru decizia de a îngenunchea înaintea fluierului de start

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images
Captură Pro TV
Captură Pro TV
Captură Pro TV
+7 FOTO

ANGLIA - ROMÂNIA: Nedelcearu și Stanciu au refuzat să îngenuncheze pe Riverside 

Fotbaliștii lui Southgate n-au ținut cont de controversa care a ajuns până în Parlamentul britanic. Aceștia au repetat gestul de la meciul cu Austria, fiind copiați și de nouă dintre cei 11 jucători ai „tricolorilor”. Din tabăra lui Rădoi, Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu au refuzat să îngenuncheze.

Citește și alte știri despre naționala României:

ANGLIA - ROMÂNIA: Doi „tricolori” au refuzat să îngenuncheze pentru mișcarea „Black Lives Matter” » Huiduieli pe Riverside

VIDEO DDB, dedicație pentru Rădoi » Ce s-a putut auzi înainte de Anglia - România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
imgb
imgb  •  08 Iunie 2021, 06:41

Bravo Nedelcearu...Bravo Stanciu....Niste baietzi liberi , mindri si cu cerebelu' neintoxicat !

946199078754644
Tavi A'visi  •  07 Iunie 2021, 18:46

Eu sunt de parere ca este mai bine sa inchideti tot Chioscul si gata cu cenzura. Dar asa o sa aveti alta problema mult mai dificila pentru ca nu mai stiti ce gandim, nu ne mai cunoasteti parerea, nu stiti ce vrem.

946199078754644
Tavi A'visi  •  07 Iunie 2021, 18:41

Cand vezi ca si pe aceasta pagina se cenzureaza cuvinte care nu au nimic impreuna cu Rasismul sau Jignirea atunci ce sa mai crezi. Se plang doi care sunt un pic mai blozi ca li se spune palidule, si prompt esti Rasist!.. Ce naiba sa mai zici ? Ramai pur si simplu perplex! Rau de tot sa ajuns!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează