Comentarii (6)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  06 Iunie 2021, 16:18

Ivan are tehnica in regim de viteza, are o lovitura buna de cap, are foarte multe calitati. Raspunsul la intrebare ascunde o amara realitate. Fotbalistii romani de la U21 care i-au batut pe englezi au avut trasee sinuoase in comparatie cu englezii de la U21. Deci nu talentul, calitatile native fac diferenta ci in primul rand atmosfera nepotrivita specifica fotbalului romanesc. Media face deservicii imense fotbalului. Ura. dusmania, pilele, clanurile,invidia, rautatile eterne intre suporterii. Vezi numai comentarii negative, in Romania cum face unul treaba buna , imediat ii sar in cap toti naparstocii.

magic4ever
magic4ever  •  06 Iunie 2021, 12:02
Postat de terente1 pe 05 Iunie 2021, 21:52

Ivan este in momentul asta cel mai bun varf din Romania.

Ce gluma buna....Alibec, Keseru si Puscas au 5 clase peste Ivan.....Tucudean daca se antreneaza o luna este peste ratangiul de Ivan...

81mada
81mada  •  05 Iunie 2021, 22:00
Postat de terente1 pe 05 Iunie 2021, 21:52

Ivan este in momentul asta cel mai bun varf din Romania.

Cred ca nu prea intelegi sportul asta frate!

terente1
terente1  •  05 Iunie 2021, 21:52

Ivan este in momentul asta cel mai bun varf din Romania.

mariuseda
mariuseda  •  05 Iunie 2021, 21:49

Este cel mai slab jucător de atac pe care l-am avut națională României în ultimii treizeci de ani, cel puțin. A dat vreo două trei goluri întâmplătoare pe final de campionat după ce un sezon întreg i-a tras în jos pe craioveni. Să de domnul să îl văd titular în continuare la Craiova!

persanu
persanu  •  05 Iunie 2021, 21:40

Adevarl este ca si jurnalistii astia pun niste intrebari de te doare inima. E ca si cum i-ar intreba Ivan cum te simti tu ca jurnalist cand Jurnalistii englezi erau prezenti in finala. . . In rest Ivan saracu ... nici nu stiu de ce se mai chinuie ... si nu pot intelege cum il poti chema la nationala ... Radoi da dovada in continuare de nepricepere si vrea sa si arate asta. Sa nu ai tu 5,6 jucatori de baza doua meciuri legate ... ce rezultate vreti ? Se plang jucatorii ca nu pot duce doua meciuri in 3,4 zile ... foarte bine ... nu ii obliga nimeni ... dar macar sa stie taota lumea ... tot stam asa si ne amagim cu calificari la europene la mondiale cu rezultate pe plan extern la cluburi ... vai soarta naostra ... RADOI PUNEL PE IVAN TITULAR CU ANGLIA ca saracu abia se descurca cu astia de joaca la echipe de primarie ... mare antrenor o sa fii .. toti specialistii spuneau asta despre tine ... si eu sunt convins , mare antrenor o sa fi ... vai soarta noastra ... ma mir ca nu ai chemat paluga aia de la Botosani ... de vroia sa-l ia GIGI gratis ... voi nu va uitati ma cum alearga jucatorii astia ??? mai vreiti sa si bata Anglia Spania ??? Sunteti nebhuni ? Nistor e considerat super jucator si fuge de cu mana aia stramba de zici ca e blestemat saracu ... Ivan asta ... nu cred ca are nici multa minte ... dar el nu are nici o vina , ma intreb ce or avea in cap oamenii aia din conducerea Craiovei ... Pe ivan nu l-as pune nici copil de mingii ... cand vad cum alearga inchid ochii ..

Comentează