FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA 1-0

Cel mai vehement atac la adresa lui Rădoi: „Seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu. Nu are ce căuta la națională”

Mirel Rădoi // FOTO: Guliver/GettyImages
Mirel Rădoi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 07:15 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 07:36

După amicalul Anglia – România 1-0, Florin Prunea a avut din nou o serie de atacuri la adresa FRF și a selecționerului Mirel Rădoi.

La fel cum s-a întâmplat și după înfrângerea contra Georgiei (1-2), fostul portar al Generației de Aur, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Răzvan Burleanu, a criticat în termeni duri prestația naționalei României. În plus, Prunea a avut o serie de cuvinte dure și la adresa lui Rădoi și a Federației Române de Fotbal.

Florin Prunea, atac vehement după Anglia – România: „Rădoi e depășit! Seamănă cu Domnul Goe”

Am văzut conferinţa de presă a lui Mirel și cred că în momentul de faţă, echipa naţională nu are antrenor! Eu eram sigur că l-a schimbat pe Sorescu, pentru o accidentare. Dar să zică ca l-a schimbat pentru că este foarte obosit... Mie nu mi-a lăsat impresia că a fost obosit. De ce îl schimbi?

Comparația între Iordănescu, Piţurcă şi el este, în primul rând, o lipsă de respect faţă de foștii lui antrenori. Rădoi îmi lasă din ce în ce mai mult impresia că seamănă cu Domnul Goe! E picătură din Burleanu! Ştiţi ce mult seamănă băieţii ăştia doi? Înainte era tot un zâmbet, iar acum nu îi mai convine nimic.

Ceartă presă., îi ceartă pe Iordănescu şi pe Piţurcă, ceartă jucătorii și foştii jucători care îi mai atrag aşa atenţia. Eu cred că în momentul de faţă, România nu are antrenor. Dacă aş fi preşedinte, până în septembrie l-aş da afară. Echipa naţională are timp până în septembrie să îşi pună la punct toate aspectele. Băiatul ăsta e depăşit de situaţie!  Nu este un selecţioner care să îţi dea încredere. Băiatul ăsta nu are soluții! Când nu ai soluții este grav.

+10 FOTO

Dacă îl schimbă, să plece împreună cu Stoichiţă! L-ai schimbat pe Contra, îl schimbi şi pe Rădoi, dar voi de la FRF şi Mihai Stoichiţă când plecați, fraților?! De ce nu îl vor pe Piţurcă?! De ce nu îl vor pe Lucescu? 

Mi-a dovedit încă o dată că nu are ce căuta la echipa naţională! Este rupt de realitate. Seamănă cu Domnul Goe!  Se vede clar că echipa națională nu mai are antrenor. De ce nu a recunoscut că a greșit?  Sunt antrenori români liberi care pot sa fie angajați, dar nu se va întâmpla asta. Peste un an sunt din nou alegeri la FRF. Acolo e cancer”, a spus Prunea la TV Telekom Sport.

VIDEO Conferință de presă cu Mirel Rădoi după meciul Anglia - România: „Trebuia să dea penalty la Ivan”

Citește mai multe știri despre Anglia - România: 

Dumitru Dragomir, încântat de un „tricolor”: „Cel mai bun! Va fi vândut pe bani mulți, e fotbalist de Premier League”

Anglia - România 1-0. Doi „tricolori” de 4 pe Riverside + ei au fost cei mai buni oameni din echipa lui Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
ray51
ray51  •  08 Iunie 2021, 10:47

Guraliv asa cum il stim de-o viata, Prunea are dreptate in multe privinte. Este adevarat faptul ca la vf FRF si al echipei nationale s-au aciuiat doar oameni mediocri. Exceptie facand 2-3 printre care si Radoi. Care a fost un fotbalist bun, nimic de zis. Dar iata ca acest post in care a fost numit (si pe care l-a acceptat, deci vanitos!) se dovedeste a fi o PALARIE enorma pentru el. Stau si ma intreb: de ce sa le acceptam scuzele peste un an-doi, atunci cand nu se vor califica la Mondiale? Mediocritatea trebui RASA/INDEPARTATA din timp!!!

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  07 Iunie 2021, 22:15

Corect! Mirel este extrem de nesuferit! Să te agăți cu disperare de poziția de selecționer mi se pare penibil şi copilăros. Îşi va atrage f multă antipatie din partea tuturor microbiştilor. Ne va bate şi Lichtenstein, iar maimuța se va agăța cu şi mai multă disperare de postul lui! Burleanu, împreună cu mafia lui, a tocat banii federației şi pentru că indezirabilul e ieftin, îl va ține în funcție până la calendele greceşti. Cine l-a votat pe Burlănoi, să-şi dea pumni în cap, nărozii!

st.il.
st.il.  •  07 Iunie 2021, 21:45

Acest rătoi seamănă, mai degrabă cu NILĂ, din celebrul "Moromeții" !...Leit !...El, săracul, nu are habar de acest personaj (Nilă !), căci n-a citit la viața lui decât..."filosofie" !...:)))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează