FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Florin Prunea n-are milă de Burleanu și Rădoi: „Peste puterea mea de înțelegere! Cum să spui așa ceva?”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 11:44 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 12:04

Florin Prunea, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai administrației Burleanu, a lansat un atac nemilos la adresa președintelui FRF, după amicalul de tristă amintire cu Georgia, 1-2.

Fostul portar al echipei naționale critică lipsa de reacție a președintelui de la FRF, căruia îi reproșează că nu l-a înlocuit pe Rădoi cu unul dintre antrenorii de top aflați fără contract.

Florin Prunea: „Inacceptabil și peste puterea mea de înțelegere”

„I-ai avut liberi pe cei mai buni antrenori ai României, pe Hagi, Lucescu, Olăroiu și tu nu poți să construiești o echipă națională?

Noi nu am făcut absolut nimic pentru a ne califica la acest turneu final care se joacă în România. Am amuțit când am auzit că Burleanu a spus că Rădoi nu are ca obiectiv calificarea la Campionatul European

Inacceptabil și peste puterea mea de înțelgere. Dar sunt alte priorități, Supercupa României trebuie să meargă la New York”, a „tunat” Florin Prunea, în direct la Pro X. 

Florin Prunea: „Cum să spui că am început să ne obișnuim cu înfrângerile?”

Florin Prunea a urmărit discursul lui Rădoi și s-a alăturat oamenilor de fotbal din România care îl critică pe selecționer pentru declarațiile oferite aseară, la „cald”, după eșecul cu Georgia.

„Nu cred că abordarea lui Rădoi e potrivită pentru un antrenor al echipei naționale Cum să spui că am început să ne obișnuim cu înfrângerile? 

E foarte grav, înseamnă că tu nu ai soluții. Sunt niște lucruri elementare, din abecedarul oricărui antrenor. Nu poți să spui așa ceva”, a mai spus Prunea, conform sursei citate. 

Mirel Rădoi, discurs „înțepat”: „Eu îmi voi păstra aceleași principii”

„Dacă lucrurile nu merg, atunci schimbați-mă pe mine, e mai simplu! N-am cum să mă schimb. De trei ani, de când sunt la Federația Română de Fotbal, vorbim aceleași lucruri. Ați fost mulțumiți la naționala de tineret, acum nu mai sunteți, dar eu n-o să mă schimb, indiferent de ceea se va întâmpla. 

Indiferent de naționala cu care vom juca, eu îmi păstrez aceleași principii. Niciodată nu-mi voi schimba principiile, indiferent de când se va întâmpla să mă las de antrenorat. Am plecat la drum și am spus că nu fac această meserie din punct de vedere financiar, ci o fac din plăcere - Mirel Rădoi, după eșecul cu Georgia

VIDEO Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

FOTO Imagini tari din amicalul România - Georgia 1-2

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Reacție furibundă după umilința naționalei: „I-aș scoate pe toți de acolo! Ideea lui Rădoi e falimentară”

Mirel Rădoi, tras la răspundere după înfrângerea cu Georgia: „De asta te numești selecționer! Adaptează-te, ai principii utopice”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sextus
sextus  •  03 Iunie 2021, 15:43

prunea, papagalul care a pierdut meciul cu Suedia de unul singur...

kaloogarele
kaloogarele  •  03 Iunie 2021, 15:37

Mai bine n-aveai tu mila de mingea aia din fata lui Kenneth Andersson, meshtere! N-am sa te uit cit oi trai. Punetz mah picioru' si jucati pentru copiii aia din fata televizoarelor, si pentru aia care au umplut stadioanele cind aveam interzis la fani in tribuna! Poate tu nu stii, da' noi sintem copiii si adolescentii aia de ieseau la Universitate cind ciatigati voi frun meci prin grupele alea!

ionica007
ionica007  •  03 Iunie 2021, 13:32

Radoi si Mutu sunt doua ''inventii'' ale nulitatilor din federatie. Oare DE CE nu poate sa le spuna nimeni ca fotbalul romanesc sau ''nationala'' nu sunt ale lor, nu sunt proprietatile lor unde sa incerce tot felul de lucruri visate de ei peste noapte?! Campionatul nostru este locul lor de joaca, transformand o competitie bazata exclusiv pe performanta intr-o gradinita, o ''clocitoare'' de viitoare posibile talente, carora le tai aripile la 22 de ani! Iar pentru declaratiile absolut impertinente de dupa ''macel'', un antrenor era demis in secunda doi de catre ORICE federatie normala la cap!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează