FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Reacție furibundă după umilința naționalei: „I-aș scoate pe toți de acolo! Ideea lui Rădoi e falimentară”

Dumitru Dragomir îi critică pe „tricolori” +49   FOTO
Dumitru Dragomir îi critică pe „tricolori”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 11:03 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 11:34

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre viitorul echipei naționale, aflată într-un moment de răscruce după un nou eșec, 1-2 în amicalul cu Georgia.

N-am prea văzut bine meciul, era ceață la mine în cap! Cred că Rădoi este într-o căutare perpetuă, dar cred că se va opri și va face un schelet de echipă națională pe care să-l știm cu toții. Eu nu l-aș acuza foarte tare pe Rădoi, e tânăr și încearcă. 

Hagi joacă bine, a găsit și un fundaș dreapta (Sorescu) care poate face o treabă bună. Cu excepția ăstuia de la Dinamo, i-aș scoate pe toți din apărare și aș băga pe altcineva. De acolo pleacă problemele

Fundașii noștri erau mult prea statici. Distanța dintre fundașii noștri centrali și mijlocași era de 40 de metri. Nu ai cum să stai așa. Dacă stai așa, se alege praful de orice sistem”, a comentat Dumitru Dragomir, la Pro X. 

Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!
PENSIE
Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!

Dumitru Dragomir: „Ideea lui Rădoi e falimentară!”

„Corleone” mizează pe continuitate în ceea ce îl privește pe Mirel Rădoi, dar spune că filosofia ofensivă propusă de Rădoi e una falimentară.

„Dacă am face o combinație între cei tineri și cei bătrâni, am putea găsi câțiva jucători buni. Pe Chiricheș l-aș mai vedea titualar, dar doar în fața apărării. Acolo e locul lui. 

Tănase trebuie să joace titular la echipa națională, are valoare. Buba noastră e la fundașii centrali și la mijlocașii centrali.

L-aș lăsa la națională pe Rădoi, dar i-aș spune să se bazeze pe 16-17 jucători și să spună public ce idee de joc folosește. Să joci doar pe atac e o idee tactică falimentară. Aș pune presiune pe Rădoi să spună public cum vrea să joace. 

Trebuie să renunțe la 7-8 jucători. Să nu se supere, dar la Keșeru ar trebui să se renunțe. Chiricheș ar trebui obligatoriu scos din linia de fund. Trebuie jucători de travaliu, jucători de viteză - Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

VIDEO Rădoi a răbufnit după o întrebare primtă de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

FOTO Cele mai tari imagini din amicalul România - Georgia 1-2

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Florin Tănase, afectat de ofertele vehiculate de Gigi Becali? „Tu chiar începi să crezi că faci 15, 200 de milioane”

Mirel Rădoi, tras la răspundere după înfrângerea cu Georgia: „De asta te numești selecționer! Adaptează-te, ai principii utopice”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
gado
gado  •  03 Iunie 2021, 19:01

Radoi sufera de o incapatanare cronica ! Cum sa spui ca "nu renunt la principiile mele" cand e vorba de echipa nationala ? Ai principii ? Dovedeste la o echipa de club ce principii ai si probabil ca dupa 2 luni, cu acelasi joc si acelasi tip de rezultate, vei zbura fara sa ai ce sa comentezi. Echipa nationala a avut parte de experimente si cu Daum, care tot asa avea principii..... pana ne-am saturat. Nu trebuie sa ajungem si acum in aceeasi situatie ca sa schimbam ce nu merge bine. Pe un antrenor de echipa nationala il tin rezultatele ! Deocamdata Radoi sustinut de Olaroiu ne fac capul calendar cu "constructia echipei nationale" si de construit au aratat georgienii cum se construieste o echipa (si Armenia !) (si Macedonia !) Noi ramanem cu vorbele lui Radoi ! Domle daca nu poti spune si cere-te afara ! De fapt la ce echipa a antrenat Radoi pana acum ca sa merite nationala ?

kaloogarele
kaloogarele  •  03 Iunie 2021, 15:49

dar o "reactie furibunda" pe teren, de la echipa Nationala, cind vedem? Sa vedem asa, o rabufnire de orgoliu "bah, noi stem urmasii lu' Hagi si Popescu, murim cu voi de git" da' pe teren, nu pe Instagram?

paul801
paul801  •  03 Iunie 2021, 14:14

si daca se poate, din aia 17-18, 10-11 sa fie de la Cioban, se stie!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează