FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Florin Tănase, afectat de ofertele vehiculate de Gigi Becali? „Tu chiar începi să crezi că faci 15, 200 de milioane”

Florin Tănase a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Georgia
Florin Tănase a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Georgia

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 09:51 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 10:04

Florin Tănase (26 de ani) a cedat nervos în timpul „amicalului” dintre România și Georgia, scor 1-2, fiind eliminat în prima repriză. Adrian Florea, jurnalist GSP, consideră că mijlocașul de la FCSB este afectat de discuțiile despre transferul său. 

  • Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal de la Gazetă și jurnalist cu peste 20 de ani experiență în presa de sport.

Titular împotriva Georgiei, Florin Tănase, golgheterul ultimului sezon în Liga 1, a văzut „roșu” după doar 41 de minute. „Decarul” lui FCSB și-a pierdut controlul și a recurs la un gest nesportiv. Și-a lovit, cu umărul și cotul, adversarul în piept. Fundașul Georgiei a exagerat, la rându-i, impactul.

Ce s-ar putea afla în spatele ieșirii nervoase a lui Tănase? Ofertele pe care Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, susține că le primește pentru Tănase. 

„Florin Tănase e fotbalist”

Când îți caută-n coarne «părinții», finanțatorii, toți ăștia, cu «5 milioane», tu începi chiar să crezi că faci 15 milioane, 200 de milioane. Dar l-aș mai chema pe Florin la națională. E fotbalist, despre ce vorbim? Nu sunt fanul FCSBiștilor, dar față de ce avem, e fotbalist!”, a spus Adrian Florea la emisiunea GSP Live. 

Florin Tănase a ieșit „șifonat” și în Gazeta Sporturilor de astăzi. Mijlocașul a primit nota 2 pentru prestația din cele 41 de minute petrecute pe teren, cea mai mică dintre toți fotbaliștii! 

Ofertă de 4 milioane de euro pentru Florin Tănase?!

FCSB și-ar putea pierde cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, cu 24 de goluri, este dorit de o echipă din străinătate. Gigi Becali a susținut că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul fotbalistului, dar transmite că nu îl va lăsa pe mijlocaș să plece pentru mai puțin de 4,5 milioane de euro.

„Am primit ieri (n.r. - marți) o ofertă pentru Tănase, de 4 milioane de euro, și am zis că nu îl dau. Vreau 5! Apoi mi-a zis Tănase: «Nea Gigi, lasă-mă cu 4,5, că îmi dau și mie un milion și jumătate salariul». Bine, mă, să dea 4,5 milioane. Vor da răspunsul. 

Dacă pleacă Tănase cu 4,5 milioane, mai cumpăr 2-3 jucători, cu 300.000, poate 400.000 euro. Și îi verific două-trei meciuri, dacă nu-s buni se duc la echipa a doua, stau acolo!”, a declarat Becali.

Florin Tănase: „Este momentul pentru un transfer”

Însuși Florin Tănase a admis că își dorește un transfer în străinătate. 

„Am aici la Steaua (n.r. - FCSB) 5 ani. Am făcut un sezon bun anul acesta și cred că este momentul pentru un transfer, dar vom vedea. Dacă nu, eu mai am un an și jumătate de contract”, a spus căpitanul FCSB-ului de curând. 

17.000 €e salariul lunar al lui Tănase la FCSB

4.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

1.500.000 €a plătit FCSB pentru Tănase celor de la Viitorul, în august 2016

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Ciprian Marica, mesaj frontal pentru președintele FRF după eșecul cu Georgia: „Răzvane, trebuie să îți pui niște semne de întrebare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
florar
florar  •  03 Iunie 2021, 12:19
Postat de danut1971 pe 03 Iunie 2021, 12:03

ha ha ha supertanase egal cu zero

Ba a vrut sa va imite si el vedeta Gol dar a gresit ca arbitru nu era Radu Petrescu!!!!

danut1971
danut1971  •  03 Iunie 2021, 12:03

ha ha ha supertanase egal cu zero

danielpurcherea
danielpurcherea  •  03 Iunie 2021, 11:19

Florin Tănase un cerșetor și trișor ordinar. El cu Octavian Popescu, *** fotbalului românesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează