FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

NOTE GSP „Tricolorii”, lamentabili în fața Georgiei! Fotbalistul notat cu 2 în Gazeta Sporturilor

România - Georgia 1-2 +49   FOTO
România - Georgia 1-2

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 09:35 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 09:39

În primul „amical” al lunii iunie, România a suferit o înfrângere umilitoare, 1-2 cu Georgia, chiar la Ploiești.

„Tricolorii” nu au reușit să obțină victoria de moral necesară după eșecurile din ultimele două meciuri oficiale, cu Germania (0-1) și Armenia (2-3). La Ploiești, în prima partidă de pe teren propriu cu spectatori după 565 de zile, elevii lui Mirel Rădoi au clacat în fața jucătorilor pregătiți de legendarul Willy Sagnol.

A fost 2-1 pentru oaspeți, la capătul unui meci care a avut de toate: eliminări, penalty ratat, goluri și multe ocazii de poartă.

Note după România - Georgia 1-2

„Tricolorii”, lamentabili în fața Georgiei! Fotbalistul notat cu 2 în Gazeta Sporturilor

Prestația românilor a fost îngrijorătoare, în perspectiva următorului „amical”, cu Anglia, de pe 6 iunie. Singurul „tricolor” care a fost răsplătit cu o notă mai mare de 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi a fost Andrei Ivan, care a primit 7. 

În rest, mediocritate. Alibec, Hagi, Budescu, Maxim, Olaru, Sorescu și Andrei Vlad au primit 5, restul nu au luat note de trecere!

Cel mai „șifonat” a ieșit Florin Tănase, eliminat în minutul 42 după o ieșire nesportivă. Fotbalistul de la FCSB a primit nota 2! Nu a stat mult mai bine nici selecționerul Mirel Rădoi, notat cu 3.

De cealaltă parte, un singur fotbalist a fost notat cu un calificativ sub 5! Este vorba despre unul dintre fundașii centrali, Kvirkvella, care a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.

7a fost nota primită de Willy Sagnol, selecționerul Georgiei

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!”.

VIDEO. Răzvan Burleanu, prima reacție după umilința cu Georgia, scor 1-2

Citește mai multe știri despre România - Georgia 1-2:

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  03 Iunie 2021, 21:38

Din baiatul finut care a fost pana acum, Mirel Radoi a cam dat-o pe tupeu! Dupa caricatura de joc pe care au facut-o selectionatii lui la Ploiesti, pentru a-si oferi un alibi s-a intrebat retoric, ironic, cu argumentul "... cand ne-am calificat noi la turnee finale?" Iar ceea ce a spus in final e un fel de... abdicare de la obiectiv: "Noi vrem acum sa mergem si la Euro, si la Mondiale, sa castigam si Liga Natiunilor..." Pai sigur ca se vrea asta Mirele, iar tu tocmai de aia esti acolo, sa realizezi respectivele performante! Spui ca "... vreau sa marcam un gol mai mult decat adversarul..." Pana acum insa, de la "vreau" pana la "am marcat un gol mai mult" distanta e mare! Norocul lui Radoi e ca se mai uita si pe la tv, la spoturile publicitare, ca prins-o pe aia cu "tranzitia pozitiva"!?! P.S. Cred ca Hagi, Alibec si Sorescu meritau mai mult decat 5, din moment ce Ivan, pentru un gol (50% din vina portarului) si un "cap" nereusit a primit nota 7!?!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  03 Iunie 2021, 18:33

Cum adica, Ianix numai 5? Nu se poate.

mosul.cu.sacul.plin
mosul.cu.sacul.plin  •  03 Iunie 2021, 15:11

Care „tricolori”? Eu, unul, i-am văzut pre jucători doar în...maro!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează