FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

România - Georgia 1-2 Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cosmin Olăroiu, prezent la meci, a făcut o scurtă radiografie a fotbalului autohton la final. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cosmin Olăroiu, prezent la meci, a făcut o scurtă radiografie a fotbalului autohton la final.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 01:20

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cosmin Olăroiu, prezent la meci, s-a ferit să ofere verdicte în privința „tricolorilor”.

„Am avut meciul în mână. Altul ar fi fost rezultatul dacă reușeam să înscriem mai devreme. Mirel știe mai bine ce vrea să facă și ce vrea să impună la echipa națională. La noi, nu se poate construi nimic nici în societate. Nici în celelalte domenii nu se poate construi nimic. 

A juca pentru România înseamnă mult. Jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt reprezentanții a 20 de milioane de oameni. 

E nevoie de foarte multe lucruri în fotbalul românesc ca să spunem că putem ajungem la un Campionat Mondial. Oricum, cei care sunt aici știu mai bine decât mine ce se întâmplă”, a declarat Olăroiu.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!".

Răzvan Burleanu, „la cald”: „E un regres! Să facă Rădoi mai multe comentarii”

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dan2010
dan2010  •  03 Iunie 2021, 16:09

pai si atunci ce facem il tinem pe Mirel Radoi? cu rezultatele lui dezastruase... ca acum cica sistemul si jucatorii sunt de vina! Daca i-mi aduc bine aminte Dawm a fost facut cu apa si otet si cinstit a avut rezultate cu mult peste Radoi!

steauaeuna
steauaeuna  •  03 Iunie 2021, 14:26
Postat de observator_federal pe 03 Iunie 2021, 12:22

Mă uitam ce coechipieri a avut Olăroiu în perioada în care a jucat la Universitatea Craiova (în anii '95-'97, 37 de meciuri, două goluri marcate): mijlocași erau Ion Luțu, Eugen Trică, Gabi Popescu, Silvian Cristescu, Romulus Buia, Corneliu Papură, în atac Ionel Ganea, Ionel Gane, în apărare Flavius Stoican, Tiberiu Curt, Dumitru Mitriță ș.a.

Ce vorbesti ba, numai fotbalisti da fotbalisti, unu si unu, valori ce mai...de selectionata lumii ca a Romaniei nici nu se pune problema...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 Iunie 2021, 13:29
Postat de Ion Popescu pe 03 Iunie 2021, 12:54

Rusinos ! "Pestele de la cap se inpute"! Burleanu = groparul fotbalului romanesc.

Concret...ce-i imputi?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează