FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:04 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 00:11

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) i-a criticat în termeni duri pe selecționerul Mirel Rădoi și pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. 

„Rădoi nu are experiență, e un chilipir, un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță, ca să compenseze și el spre final de carieră, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. Stoichiță a fost antrenor și el prin Panama, a antrenat la început pe o parte a canalului, apoi pe cealaltă...

Acum e directorul tehnic și alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum și georgienii îl pun pe Sagnol? Ei au o demnitate. Ce să mai spunem? Nu poți să îl pui pe Rădoi, care nu a antrenat pe nimeni. Nu a avut minima calificare de ore.

Olăroiu e în tribună, un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse niște marionete”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Cornel Dinu acuză selecția lui Mirel Rădoi

Întrebat despre apariția lui Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, în primul 11, Cornel Dinu a lansat încă un atac la adresa lui Mirel Rădoi, pe care îl acuză că aduce la națională jucătorii doriți de nașul Gigi Becali. 

„Domnule, aici e vorba nașul cu finul. Finul Rădoi trebuie să îl mai arunce în joc și pe Olaru, și pe Tănase, care nu e de acest nivel.

 Asta e să ne împăcăm cu nașul, îi punem 3 jucători, să zică a doua zi că pe Tănase ia 86 de milioane de euro, cam cât pe Combinatul de la Galați. Practici românești de realizare a dezastrului”, a mai spus Dinu. 

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Iunie 2021, 13:55
Postat de maryuss_ pe 03 Iunie 2021, 00:50

Burleanu este cancerul fotbalului din Romania !!! De cand a fost pus politic in aceasta functie a adus numai antrenori slabi la nationala !!! El este cea mai grava problema din fotbalul din Romania !!! Nimic nu i-l recomanda sa conduca fotbalul nostru !!! Avem oameni din GENERATIA DE AUR care pot conduce fotbalul din Romania !!!

Cancerul Romaniei sunt politicienii care ne conduc de 30 de ani. Intradevar dezastrul in care suntem se datoreste numirii pe criterii politice in domeniul medical, economic, invatamant, pana si in sport. Incompetentul Burleanu este un exemplu. "Cu Burleanu in frunte o sa avem infrangeri multe"!

adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2021, 02:08
Postat de s_lv_o.. pe 03 Iunie 2021, 14:59

Esti prea prost si prea frustrat. Mai bine il bagi pe anti.cioban la inaintare. Care parte din 'meciuri amicale si de verificare' n-o intelegi? L-a pus cumva pe Olaru titular in meciurile din campania CM 2022? Sau pe Vlad in poarta? NU! A facut teste, a incercat si alti jucatori, ca sa isi faca o idee si sa poata alege cea mai buna echipa pentru meciurile din toamna. Tanase a intrat bine cu Macedonia, era normal sa il mai convoace. Olaru a jucat bine la U21, era normal sa fie convocat. Multi sunt deja in vacanta si nu au vrut sa mai fie 'deranjati' de aceste amicale. Dar si tu, la fel ca multi alti prosti, ati rabufnit la adresa echipei si lui Radoi, pentru un amical de verificare :))). FCSB are romani multi in echipa, e normal sa fie convocati la nationala. CA NU AI ALTII! Bicfalvi ce-a facut cu Armenia? Pe langa faptul ca nici n-a stiut pe ce post joaca, daca trebuie sa faca si faza defensiva sau nu. Paun e un Deac mai tanar, ambii lenti si slabi! CFR a fost neinvinsa in fata Sevillei pentru ca a bagat autobaza, si pentru ca a fost Dan Petrescu antrenor. ATAT! Dan Petrescu a insemnat 80% din ce au reusit franarii, avand un portar cu reflexe si fundasi dedicati si organizati. Ca de la mijloc in sus, echipa aia era praf. Noroc cu fazele fixe..

Postacule, nu intereseaza pe nimeni insultele tale stupide. Iar "agumentele" tale sunt grotesti, cata vreme rostul acestor amicale ar fi EXACT SA SE IDENTIFICE O FORMULA STABILA CU CARE SA FIE ABORDATE MECIURILE DIN PRELIMINARIILE CM. Vlad, Olaru samd puteau fi foarte bine chemati la o selectionata divizionara care sa joace amicale cu vreun Voluntari fara sa ne facem de ras pe plan intrnational. INTELEGI POSTACULE? Doar ca alea nu pot fi folosite la "vopsirea" jucatorilor ciobanului, asa ca Mirel si-a batut joc de un amical care putea fi util. Repet, numai un postac abject, fara o farama e demnitate (asa ca tine) poate macar incerca sa sustina ca Olaru ar trebui convocat in fata lui Bicfalvi. BA POSTACULE FARA GOLUL LUI BICFALVI CU IRLANDA DE NORD NU PUPAM URNA A DOUA LA TRAGEREA LA SORTI PENTRU MONDIAL. Ai soric blindat de nu crapa naibii de rusine pe tine, este?

rikiriki365
rikiriki365  •  03 Iunie 2021, 19:02

Antrenor VfB Stuttgart Campion Bundesliga: 1991–92 Supercupa Germaniei: 1992 1. FC Köln Vicecampion Bundesliga: 1988–89, 1989–90 Beșiktaș Campion Süper Lig: 1994–95 Cupa Turciei: 1993–94 Bayer Leverkusen Vicecampion Bundesliga: 1996–97, 1998–99, 1999–00 Austria Viena Campion Bundesliga (Austria): 2002–03 Cupa Austriei: 2002–03 Fenerbahçe Campion Süper Lig: 2003–04, 2004–05 Supercupa Turciei: 2009 Club Brugge Vicecampion Prima Ligă Belgiană: 2011–12 acesta este palmaresul lui Daum. Dinamo București Liga I Vicecampion: 1984-1985 Campion: 1999-2000, 2001-2002 Cupa României Campion: 1999-2000, 2000-2001 acesta este palmaresul lui Dinu, iar Sagnol este la inceput de cariera... Daca ar fi sa vorbeasca Dinu in Germania despre Daum, oare ar avea vreo credibilitate? Daum a fost cel mai titrat antrenor dupa 90 la nationala, dar l-au matrasit baietii priceputi si destepti. "Are o față de Fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada și se varsă benzină peste el" - Cornel Dinu.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează