FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Ciprian Marica, mesaj frontal pentru președintele FRF după eșecul cu Georgia: „Răzvane, trebuie să îți pui niște semne de întrebare”

Ciprian Marica +49   FOTO
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 06:35 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 09:16

Ciprian Marica (35 de ani), fostul atacant al echipei naționale a României, trage la răspundere atât staff-ul tehnic al „naționalei”, cât și conducerea FRF după eșecul din „amicalul” cu Georgia, scor 1-2.

„Până la urmă, spunem că este încă o seară neagră pentru echipa națională. Ne dorim să vedem că cei care conduc echipa națională înțeleg ceva. Atât antrenorul, cât și conducătorii. 

Atunci când se greșește, e de vină și comisia tehnică a FRF, care vedem că ne propune tot felul de chestii. Ne impune jucători, ne spune cât de bine sunt selecționați antrenorii pe la loturi de către oamenii din Federație, dar totuși rezultatele lor nu sunt cele pe care ni le spun. Nu le vedem, trebuie schimbat ceva fără doar și poate!”, a spus Ciprian Marica la Pro X. 

Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”
România - Georgia 1-2
Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

Ciprian Marica: „Mergem din rău în mai rău”

„Răzvan Burleanu și întreaga companie au 7-8 ani la FRF și mergem din rău în mai rău. Nu am absolut nimic cu Răzvan, dar Răzvane, și tu la rândul tău trebuie să îți pui niște semne de întrebare: unde ai dus fotbalul românesc? În tot mandatul tău ai reușit o performanță, la echipa națională U21 (n.r. - semifinala de la EURO 2019). Bun, și altceva în acești ani? Sunt întrebări pe care trebuie să ni le punem. 

Nu știu câți oameni sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă la echipa națională, așa că aș vrea să văd că oamenii se schimbă, că înțeleg momentul, perioada dificilă a echipei naționalei și schimbă ceva, vin cu soluții. Asta aș vrea eu, pentru a mai avea speranță. În ritmul ăsta, e clar că publicul își pierde răbdarea, speranța”, a concluzionat Marica.

Ciprian Marica, mesaj frontal pentru președintele FRF după eșecul cu Georgia: „Răzvane, trebuie să îți pui niște semne de întrebare”
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Per total, aș avea de spus ceva pozitiv. Budescu a dat o pasă fantastică la faza penalty-ului, a urmat o preluare și o pasă fantastică a lui Ianis Hagi, apoi obținem penalty-ul. 

Sorescu, pe poziția de fundaș dreapta, este un câștig pentru națională. Mă mir că nu a fost văzut mai de mult. 

Ianis Hagi a avut reușite, suferim pe faza defensivă. Sper ca Mirel Rădoi să vadă și să analizeze lucrurile astea.

- Ciprian Marica

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!”.

VIDEO. Răzvan Burleanu, prima reacție după umilința cu Georgia, scor 1-2

Citește mai multe știri despre România - Georgia 1-2:

Mihai Stoichiță a mai găsit 5 scuze pentru dezastrul cu Georgia » De la viteza adversarilor, la „naționala olimpică”

Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
elgabri
elgabri  •  03 Iunie 2021, 16:13

Hop hop hop si Ciprian Prosop

wutangman
wutangman  •  03 Iunie 2021, 16:09

ciprian hai sa vorbim putin...

989442144408098
Suciu Mihai  •  03 Iunie 2021, 10:29

Mama! Noroc cu Marica si alti mari analisti tv, ca altfel nu stiam ce se intampla cu nationala si nu imi dadeam seama singur.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează