FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

VIDEO Mihai Stoichiță a mai găsit 5 scuze pentru dezastrul cu Georgia » De la viteza adversarilor, la „naționala olimpică”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Willy Sagnol (44 de ani), selecționerul advers, a apreciat prestația „tricolorilor”. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Willy Sagnol (44 de ani), selecționerul advers, a apreciat prestația „tricolorilor”.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:58 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 01:31

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice, a găsit mai multe explicații pentru prestația „tricolorilor” lui Mirel Rădoi. 

Mihai Stoichiță consideră că rezultatul a fost unul nemeritat și a dat vina pe ghinion: „Puteam să obținem ușor victoria, am ratat nepermis, am avut vreo 3 acțiuni în prima repriză. În a doua am jucat în 10, după un gest nervos din partea lui Tase, dar am avut ocazii multe. Din păcate, le-am ratat”. 

Mihai Stoichiță, 5 motive pentru eșecul cu Georgia

Stoichiță a punctat apoi calitățile fizice deosebite ale adversarilor: „Ei au speculat viteza și agresivitatea, eu îi cunosc bine, am jucat împotriva lor când eram în Armenia. O echipă periculoasă. Anul trecut ne-au bătut și în cupele europene (n.r. Lokomotiva Tbilisi a scos Craiova)”. 

Lipsa de concentare a contribuit și ea la eșec, susține Stoichiță: „Și băieții au luat-o mai ușor din punct de vedere psihologic. Asta e. Tot sper să fie accident cu Armenia, accident cu Georgia, dar trebuie să ne trezim. Acum mergem în Anglia. Probabil, acolo vor fi mai contectați, pentru că e o echipă de care le e frică, de Georgia nu le-a fost”.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Mirel Rădoi se confruntă și cu o lipsă de omogenitate: „Deocamdată să ne gândim cum reconstruim. Azi au fost 8 jucători de la generația 2019 în teren. Trebuie să se acomodeze cu atmosfera de la echipa mare. Au trecut doar doi ani. Nu poți contesta că e o echipă total nouă”.

4 titularidin meciul cu Georgia, Andrei Vlad, Ionuț Nedelcearu, Darius Olaru și Ianis Hagi au făcut parte din lotul României de la Europeanul de tineret. Au mai intrat în partea secundă Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan. Sorescu s-a aflat și el pe lista lărgită pentru turneu

Directorul Comisiei Tehnice crede că accidentările au avut și ele un rol: „Nu cred că poate fi acuzată selecția. Luăm ce e mai bun. Unii nu au putut să vină, nu uitați! Astăzi au lipsit Man, Mihăilă, mai sunt fotbaliști interesanți la naționala olimpică”.

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
cornelcc
cornelcc  •  03 Iunie 2021, 16:12

Burlica, Vochin, Service, Stoichizda ... habarnistii care confirma inca odata (daca mai era nevoie ...) ca statul roman si societatea se conduc dupa dupa criterii ce nu au nici o legatura cu competenta si profesinalismul!

2540310539316608
Adrian Pop  •  03 Iunie 2021, 13:26

Cand la conducerea fotbalului sunt personaje precum Razvan *** si director tehnic unu care a pierdut 5-1 returul cu PSG ori a antrenat prin Panama ca Stoichita ori antrenor unu care nu a demonstrat nimic in antrenorat decat ceva rezultate la u21 cu o echipa care ia facut-o Isaila la ce sa ne asteptam.Suntem ciuca batailor.Vai de capul nostru.Avem atatia antrenori profesionisti care stau deoparte tocmai din cauza acestei clici care s-a creat la Federatie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  03 Iunie 2021, 12:25

Acest individ care umple imaginea cu corpul lui , trebuie să iși ia habarnistul și ajutorul lui, puși de el pe post de ....antrenori ai naționalei (???!!!) și să plece împreună cât mai departe de fotbal pentru că nu au decât aroganțe și lipsuri !!!! Cum să pui la națională două marionete care știu doar să își facă frezele și să își dea cu gel ??!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează