FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

VIDEO Mirel Rădoi a răbufnit după o întrebare primită de la reporterul GSP: „N-am cum să mă schimb! Poate vine cineva care să vă mulțumească”

Mirel Rădoi a suferit un nou eșec pe banca „tricolorilor” / Captură FRF TV +49   FOTO
Mirel Rădoi a suferit un nou eșec pe banca „tricolorilor” / Captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:43 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 01:33

Mirel Rădoi (40 de ani) a suferit un nou eșec pe banca „tricolorilor”, 1-2 în amicalul cu Georgia. 

Astfel, eșecul împotriva „gruzinilor” scoate în evidență o statistică dezarmantă pentru naționala lui Rădoi. Sub comanda actualului selecționer, naționala a primit gol în absolut fiecare partidă! 

La conferința de presă de la finalul meciului, jurnalistul GSP Marius Mărgărit, cu o experiență în presa sportivă de peste 25 de ani, l-a chestionat pe Mirel Rădoi pe marginea filosofiei sale ofensive. Întrebarea l-a deranjat pe selecționer.

Mirel Rădoi a răbufnit: „N-am cum să mă schimb!”

„Dacă lucrurile nu merg, atunci schimbați-mă pe mine, e mai simplu! N-am cum să mă schimb. De trei ani, de când sunt la Federația Română de Fotbal, vorbim aceleași lucruri. 

Ați fost mulțumiți la naționala de tineret, acum nu mai sunteți, dar eu n-o să mă schimb, indiferent de ceea se va întâmpla.  

Indiferent de naționala cu care vom juca, eu îmi păstrez aceleași principii. Niciodată nu-mi voi schimba principiile, indiferent de când se va întâmpla să mă las de antrenorat. 

Am plecat la drum și am spus că nu fac această meserie din punct de vedere financiar, ci o fac din plăcere”, a afirmat Rădoi, vizibil iritat.  

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”
România - Georgia 1-2
Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Mirel Rădoi: „Poate va veni cineva care o să vă mulțumească”

„Îmi place să văd că fiecare jucător al naționalei va învăța ceva nou, acestea sunt principiile mele. Poate nu vă mulțumesc eu, dar poate va veni cineva care o să vă mulțumească. 

Da, este un progres al jucătorilor. Știți câte inițieri de la portar avem într-o repriză? E mai ușor să vedeți progresul acesta”, a mai declarat Rădoi. 

VIDEO Conferința de presă a lui Mirel Rădoi

FOTO Imagini spectaculoase din amicalul România - Georgia 1-2

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Concluziile lui Mirel Rădoi după dezastrul cu Georgia: „Nu meritam să pierdem, am fost neinspirați”

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
eumarius70
eumarius70  •  03 Iunie 2021, 14:14

selectioner al Romaniei, e ca si cum ai lucra la stat, pe bani multi, timpul trece , leafa merge, banuti, masini...besini. Cum ar fi ca eu, sau oricine altcineva, la locul de munca, indiferent unde, sa dea numai rateuri, azi prost miine si mai prost...vine seful si imi atrage atentia, dute ma, eu am o viziune, eu lucrez cum vreau, fac ce vreau...cum se termina pentru mine?

tristan
tristan  •  03 Iunie 2021, 13:53

asta dupa 2-3 ani de antrenorat le stie pe toate....cum ar fi sa fiu si eu doctor si la la 3-4 ani dupa ce am terminat rezidentiatul sa aplic aceleasi tratamente bolnavilor in munca mea ,chiar daca ele nu dau rezultatele asteptate?sa fiu incapatanat si desi vad ca mi mor pacientii eu sa aplic aceleasi tratamente bolnavilor care i ar duce inevitabil la groapa??? sar numi ca s un pic cam, pro.st,nu?

tristan
tristan  •  03 Iunie 2021, 13:49
Postat de risc_mix pe 03 Iunie 2021, 12:19

Pai daca nu poti sa te schimbi , lasa-ne ba prostovane. Angajaza-te la un patron dispus sa accepte lipsa ta de competenta si profesionalism. Dar pe banii lui nu pe nervii nostri si pe palmaresul ,,nationalei'' Romaniei. Pai tu realizezi ba nesimtitule unde ai dus Romania din cauza fanteziilor si experimentelor tale? Chiar nu mai putem bate pe nimeni.

asa e, ai dreptate

Vezi toate comentariile (80)
Comentează