FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA 2-4 // VIDEO Gică Hagi, întrebat în direct: „Florinel Coman e mai bun ca Ilie Dumitrescu?” » Ce a răspuns

Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 16:14

România U21 a învins Anglia U21, 4-2, și este lider în grupa C a Campionatului European 2019.

După victoria României, Gică Hagi l-a lăudat pe Florinel Coman, care a marcat două goluri și a obținut un penalty. Hagi a fost întrebat în direct la TV Digi Sport dacă Florinel Coman este mai valoros decât Ilie Dumitrescu, colegul său din Generația de Aur.

Nu, nu. De când a plecat în Bucureşti, i-am spus că Ilie trebuie să fie fratele lui mai mare. I-am zis că seamănă foarte mult cu el și că au calităţi similare. Dar Coman încă e tânăr, trebuie să demonstreze”, a declarat Gică Hagi pentru sursa citată.

Ilie Dumitrescu: „Are calitate”

„Florinel are calitate, fără discuţie! Această generaţie are jucători fantastici şi la fiecare meci iese câte unul în faţă. Acum a fost Coman. A fost un meci cu o intensitate foarte mare, dar am luat toate cele trei puncte. Chiar dacă ne-au egalat de două ori, am simţit că suntem împinşi de la spate de public. Nu am trăit niciodată așa ceva! A venit timpul să fim răsplătiţi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Vezi AICI rezumatul meciului Anglia U21 - România U21 2-4

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO „Băieți, de ce avem nevoie?” » Povestea unei foi speciale care stă în vestiarul României U21 la Euro!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
alenb
alenb  •  22 Iunie 2019, 23:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2019462214983565
Gicu Blajinu  •  22 Iunie 2019, 22:37
Postat de blatistu49 pe 22 Iunie 2019, 21:32

ha i lasa ca a avut vizibilitate portarul cum o prinzi dupa care o scapi a fost un sut f slab trebuie sa faca stop nici un amator nu primeste asa gol plus portarul croatilor iar o comite si scapa mingea intre picioare

Ok, fie cum zici, totuşi, echipele bune care câştigã în competițiile importante, câştigã doar marcând goluri de kinogramã? Mã întreb ce-fi fost la gura ta dacã erai suporterul lui Real Madrid dupã finala Champions League de anul trecut. Sau, mai rãu, suporterul lui Liverpool. La ce gafe a comis Karius... Într-altã ordine de idei, ce a reuşit România U21 ieri e grozav, scor 4-2 în favoarea noastrã, englezii sunt deja acasã noi jubilãm. Sã trãim clipa. Apropo, sunt sigur cã ai ceva remarci de gen similar şi referitor la Halep, nu? De ce minimalizãm totul?

energydrik
energydrik  •  22 Iunie 2019, 22:25

Mie imi par foarte diferiti. Ilie Dumitrescu lua mingea din careul propriu si dribla 3-4 jucatori pana ajungea in preajma careului advers si acolo se taia, ori centra slab/suta slab si varianta buna era sa paseze aproape, numai ca nu o prea facea ... foarte individualist jucator. Daca fotbalul se juca fara goluri si doar prin departajare la posesie, Ilie Dumitrescu era un fel de Figo in fotbalul mondial. Coman trebuie sa aiba continuitate in evolutii bune, acolo e marea lui problema, rar face 2 meciuri bune din 3. Nici nu pot sa spun daca o sa ajunga un fotbalist de nationala peste 2-3 ani sau il vedem prin divizia B - C, au fost atatea cazuri in campionatul nostru: Costea, Iancu, Cursaru etc etc

Vezi toate comentariile (10)
Comentează