FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // „Micul” Albion » Ciuruit de Hagi și Coman, portarul Henderson e tot arogant după înfrângere: „Suntem cea mai bună echipă de la EURO. Mai bună şi decât România”

Faza în care Florinel Coman a obținut penalty-ul din care România a deschis scorul // FOTO: Raed Krishan
Faza în care Florinel Coman a obținut penalty-ul din care România a deschis scorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 11:28

ANGLIA - ROMÂNIA U21 2-4 // Henderson, portarul bătut de patru ori de trupa lui Mirel Rădoi, a uitat de fair-play. „Uitându-mă la echipă şi la jucători, nimeni nu este peste noi. Dar poţi ajunge brusc din erou un zero”, a declarat goalkeeper-ul în Daily Mail.

Anglia a fost trimisă acasă de la Euro după lecţia primită de la „tricolorii” mici, însă nici acum nu înţelege ce i s-a întâmplat. Fără niciun punct în două meciuri, băieţii lui Boothroyd şi-au păstrat aroganţa.

Portarul Dean Henderson nu mai ştie ce-i fair-play-ul, dovadă declaraţia dată în Daily Mail:

„Încă sunt convins că suntem cea mai valoroasă echipă de la acest Euro. Mai bună şi decât România? Sigur că da! Uitându-mă la echipă şi la jucători, nimeni nu este peste noi. Dar aşa este în fotbal, poţi ajunge brusc dintr-un erou un zero”

„Trebuie să mă dea afară!”

Nici selecţionerul, criticat foarte dur de tabloidele britanice pentru netitularizarea lui Foden şi Abraham, nu ne recunoaşte meritele:

"Am fost puţin amorţiţi în prima repriză, dar în a doua am crezut că o singură echipă va fi câştigătoarea. Am fost extraordinari în unele momente şi chiar şi când adversarii au revenit şi au înscris contrar cursului jocului, tot de noi mi-a plăcut. E foarte decepționant. Dacă greşeşti la acest nivel, eşti taxat".

Boothroyd nu se gândeşte deloc la demisia cerută de presă: "Nu mă duc nicăieri. Trebuie să mă dea afară!"

"Este dezamăgitor, pentru că dacă te uiţi la lotul nostru vezi ce calitate şi talent au jucătorii. Eu şi colegii mei credeam că putem câştiga şi merge mai departe"
Tammy Abraham, atacant Anglia U21

Vezi AICI rezumatul meciului Anglia U21 - România U21 2-4

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: Sylvain Ripoll, selecționerul Franței, refuză o înțelegere cu România: „Jucăm la victorie” + ce scrie presa din Franța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
sakamoto
sakamoto  •  23 Iunie 2019, 10:43

Daca englezii ar fi cistigat-macar cu 1-0-aveau argumente sa afirme ca sint mai buni decit fotbalistii romani. Dar...dupa ce au primit 4-2 trebuiau sa fie fair-play si sa recunoasca superioritatea romanilor. Nici englezii nu mai sint, ce au fost odata...Vai vincis!

energydrik
energydrik  •  22 Iunie 2019, 22:51

Sper sa ii bata Croatia, sa se racoreasca definitiv.

1504004369616500
Florea Virgil  •  22 Iunie 2019, 20:49

Măi băieți, la voi fotbalul nu este pe goluri? Noi așa știm. Și cifrele merg una după alta în sens crescător. Deci, noi ma dat 4 iar voi doar 2. Se cheamă cumva că ne-ați bătut sau că ați înfrânt? Poate ne vor lămuri francezii marți dimineață. Că englezii ăștia sunt mai buni și decât ei, francezii. Nu-i bai, veți reuși și voi să ne bateți cândva. Va ieși soarele și la Londra. Dar cu ceața e mai greu să scăpați de ea.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează