FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Tudor Băluță, fascinat de fanii români: „Suntem în România!” + o avertizare pentru rivali: „Toți să se teamă de noi”

Tudor Băluță // FOTO: Raed Krishan
Tudor Băluță // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2019 09:30

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // Tudor Băluță, 20 de ani, mijlocașul naționalei U21, cel care în această vară va face pasul de la Viitorul la Brighton, a oferit un discurs superb la finalul meciului cu Anglia, câștigat entuziasmant cu 4-2. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„E o seară fantastică pentru noi, pentru suporteri și pentru întreaga țară. Înseamnă enorm să câștigăm contra Angliei, o țară cu o asemenea istorie. Vrem să facem din România o echipă puternică, de care toată lumea să se teamă. Vrem să creștem cât mai mult și să ne batem de la egal la egal cu fiecare echipă”, a declarat Tudor Băluță, în fața reporterului GSP.ro aflat la Cesena. 

„Parcă turneul s-ar juca în România”

Băluță s-a declarat fascinat și de cei peste 8.000 de fani care au populat aseară tribunele stadionului din Cesena: „E impresionant să vedem atâția români în tribune, parcă turneul final s-ar juca în România, nu în Italia”, a declarat mijlocașul de 20 de ani. 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

c

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO Alexandru Cicâldău, copleșit după victoria istorică în fața Angliei: „Nu cred că voi mai trăi niciodată un asemenea meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
113481163256590
Vasile Voica  •  22 Iunie 2019, 18:43

Mutu cel Mare. Invidios pe performantele acestei generații pe vremea lui veneau la națională ca să chefuiasca și pentru impresii mondene o generație de ratați care nu au realizat nimic pentru fotbalul romanesc încetați cu filozofia voastră ieftina voi niciodată nu ați realizat pentru România ce au realizat acești copii și e doar începutul. Specialistul Mutu ar fi cazul sa taci ca de acea te cheamă Mutu invidiosule care ești.

ray51
ray51  •  22 Iunie 2019, 11:15

Fara exaltare. Psihic suntem peste multe echipe. Fotbalistic la fel. Suporterii sunt demni si exuberanti. Asta este si poate deveni Romania fara de politicieni si hoti !!! Patriotism, munca onesta si laborioasa, talent si multa daruire. Vorba lui Ionut Radu : cand nu te mai tin picioarele joci cu inima. Bravo tineri romani ! Construiti Romania pentru voi si viitorul copiilor vostri.

reteleanu
reteleanu  •  22 Iunie 2019, 11:04

bai, este absolut uluitor. asta e galerie de echipa mare de seniori la campionat mondial. nu stiu daca anglia a dus 11 mii de oameni in rusia la campionatul mondial.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează