FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Mirel Rădoi admite o eroare: „Florinel Coman mi-a dat o palmă! Chiar e «Original Mbappe»”

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 22:23

România U21 a obținut o victorie istorică în fața Angliei U21, scor 4-2. Selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) a lăudat evoluția lui Florinel Coman (21 de ani).

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„În această seară, Florinel Coman mi-a dat o palmă pe care o aștept mereu de la elevii mei. Orice jucător care intră trebuie să îmi arate că merită să fie titular. El și-a câștigat dreptul de a fi titular mai departe. Aș fi cel mai fericit dacă aș primi mai multe astfel de «palme».

Datorită lui Florinel suntem acum aici. În momentul ăsta chiar e «Original Mbappe»”, a adăugat Rădoi în conferința de presă. 

Și selecționerul britanicilor, Aidy Boothroyd, a fost impresionat de Florinel Coman: „E jucător de Premier League, dar nu fac eu recomandările!”.

ANGLIA - ROMÂNIA 2-4 +20 FOTO

VIDEO DE LA MECI:

Golul lui Coman (2-4)

Golul lui Coman (2-3)

Golul lui Abraham (2-2)

Golul lui I. Hagi (1-2)

Golul egalizator al englezilor 

Golul marcat de Pușcaș din penalty

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi

  • Anglia - ROMÂNIA 2-4 Detalii AICI
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // FOTO Momente speciale create de fanii „tricolori”: „Cesena e un colț de București”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
romeverest
romeverest  •  22 Iunie 2019, 14:51
Postat de dinamo_fan pe 22 Iunie 2019, 00:50

la cata prostie si ura zace in tine...inca nu te-ai prins ca asta e euro si nu mondial. trista creatura...

La cat de prost esti nici nu ti-ai dat seama ca Romania joaca la un campionat european de tineret, su nu la un mondial !! Fcsb-ul tau si al ciobanului nu are niciun merit la obtinerea acestor rezultate. Radoi a fost plimbat de la echipa voastra de mintea luminata a ciobanului fardat !! Coman a fost permanent criticat si a fost mai mult rezerva, pe Nedelcu l-a terminat tot patronul vostru, iar Man a fost cel mai slab jucator roman in aceste doua partide !! Singurul merit este al lui Hagi care a crescut o serie de tineri de mare valoare care constituie osatura echipei nationale, la care se adauga cativa tineri romani formati la echipele care conteaza prin Europa !!

romeverest
romeverest  •  22 Iunie 2019, 10:15

Pentru moralul jucatorului si al echipei se poate accepta si aceasta declaratie !! In realitate sunt ani lumina diferenta intre Mbappe si Coman !! Sa nu uitam ca vorbim de meciuri de tineret, in timp ce adevaratul Mbappe joaca la cel mai inalt nivel in fotbalul mondial !! Oricum...Coman ramane un foarte talentat jucator !!

939271716140965
Manu Ion  •  22 Iunie 2019, 07:58

Mirele schimba mentalitatea lui Man si spunei in primul rand sa ridice pantaloni pe el cand joaca fotbal si in al doilea rand amintestei ca e Man si nu Bekam!! Acelas lucru si despre Ivan. In rest bravo voua si FELICITARI.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close