FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Naționala lui Mirel Rădoi a scăpat de un adversar periculos: „Am fost mult prea agresiv. Nu m-am mai simțit niciodată atât de rău”

Hamza Choudhury // Sursă foto: Instagram Hamza Choudhury
Hamza Choudhury // Sursă foto: Instagram Hamza Choudhury

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 13:25

Englezul Hamza Choudhury, mijlocașul de 21 de ani al lui Leicester, va afla mâine durata suspendării pentru eliminarea din meciul cu Franța, 1-2, dar sigur nu va juca împotriva României U21 în duelul de vineri seara.

„Închizătorul” lui Leicester l-a lovit într-un tackling brutal pe francezul Jonathan Bamba, provocându-i o ruptură a ligamentelor gleznei stângi și forțându-l să părăsească turneul final.

„Îmi amintesc că am văzut mingea și am vrut să câștig acel duel. Dar, privind în urmă, am fost mult prea agresiv. Nu a fost un atac cu răutate, nu am vrut să-l rănesc. Doar am ratat alunecarea”, și-a cerut scuze Choudhury. „Nu m-am mai simțit niciodată atât de rău. Regret tot ce s-a întâmplat”.

 

Vezi și:

Absența lui Hamza Choudhury nu îl bucură pe Alex Pașcanu » Îl cunoștea perfect!

Aaron Wan-Bissaka, viitorul adversar al „tricolorilor” de la EURO, va fi cumpărat de Manchester United » Devine cel mai scump fundaș englez din istorie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Iunie 2019, 14:23

Englezul Hamza Choudhury... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close