FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Absența lui Hamza Choudhury nu îl bucură pe Alex Pașcanu » Îl cunoștea perfect!

Detenta lui Pașcanu ar putea fi una dintre armele importante ale României împotriva Angliei FOTO Raed Krishan
Detenta lui Pașcanu ar putea fi una dintre armele importante ale României împotriva Angliei FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2019 13:38

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Aidy Boothroyd are deja bătăi de cap pentru meciul cu România.

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Hamza Choudhury, metronomul de la mijlocul terenului, principalul recuperator de baloane al "Albionului", nu va putea evolua contra României.

Fotbalistul lui Leicester a fost eliminat după o intrare criminală asupra lui Jonathan Bamba la 1-2 cu Franța, fotbalistul lui Lille ieșind accidentat. S-a dat și penalty, ratat de francezi, care au întors, până la urmă, rezultatul.

Absența lui Hamza nu îl bucură pe Alex Pașcanu. Fotbalistul lui Leicester se cunoaște din copilărie cu Hamza, "îi știe toate mișcările, nu l-ar fi putut surprinde cu nimic", spun apropiații stoperului nostru.

Choudhury face parte dintr-un grup de 4 fotbaliști de la Leicester aflați în lotul Angliei, ceilalți fiind Maddison - și el avertizat marți -, Demarai Gray și Harvey Barnes.

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează