NATIONALA  ·  ROMÂNIA - OLANDA 1-4

Antrenorul Olandei e pregătit de Rio, dar are şi un regret » Nevasta lui pariase pe 1-2

Van Gaal răsuflă uşurat: a cîştigat şi meciul cu România.
Van Gaal răsuflă uşurat: a cîştigat şi meciul cu România.

Articol de — Miercuri, 17 Octombrie 2012, 00:00

Louis van Gaal a recunoscut că echipa sa a luat o opţiune importantă pentru calificarea la CM, dar a dezvăluit şi un aspect inedit din culisele jocului cu România.

Victoria clară de la Bucureşti l-a scăpat de griji pe Louis van Gaal. "Sîntem favoriţi la cîştigarea grupei. Am luat o opţiune importantă pentru locul întîi", a început selecţionerul batav. "România şi Ungaria se luptă pentru locul 2. Turcia are un 11 jucători buni, dar nu şi o echipă", a analizat fostul antrenor al Barcelonei situaţia din grupă.

Consoarta a pierdut pe mîna lui!
Van Gaal a dezvăluit şi subsolurile victoriei. "Secretul a fost să vă pasăm pînă vă pierdeţi entuziasmul. România e o echipă defensivă, pe care am provocat-o să atace", a explicat olandezul.

Bucuros pentru succes, tehnicianul a fost întristat de "eşecul" soţiei: "Nu mă aşteptam la acest scor! I-am spus nevestei să pună 2-1 pentru noi la pariuri, 1-1 la pauză. A pierdut pe mîna mea!", s-a amuzat antrenorul.

"Mi-au plăcut doi români, dar nu vă pot spune care, mai avem un meci în primăvară" (Louis van Gaal, antrenor Olanda)Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

gabi.competitii.ro  •  17 Octombrie 2012, 10:10

Antrenorii au voie sa parieze pe propriile meciuri ?!

margelatu2011  •  17 Octombrie 2012, 02:12

PITZI e clar depasit de Van Gaal! Guardiola is available! :) Daca ar fi putina, f putina onoare in Tara Romaneasca si-ar da demisia, in ordinea asta: 1) SANDU 2) DRAGOMIR 3) PITZI Dar ONOAREA nu e un cuvant prea cunoscut in ROMANIA! :(

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1