FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2014

Arbitru de El Clasico la România - Ungaria! Un norvegian va conduce meciul cu Turcia

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 18:41

Meciurile echipei naţionale a României cu Ungaria (6 septembrie) şi Turcia (10 septembrie), contînd pentru grupa D de calificare la Campionatul Mondial din 2014, vor fi arbitrate de brigăzi din Spania, respectiv Norvegia, informează frf.ro.

Partida contra Ungariei va fi condusă de o brigadă din Spania ce îl va avea la centru pe Alberto Undiano Mallenco. Acesta va fi asistat de Roberto Diaz Perez Del Palomar şi Pau Cebrian Devis. Undiano a mai arbitrat România în preliminariile pentru Euro 2008, cînd naţionala noastră a învins Belarusul cu 3-1. Ibericul a condus şi El Clasico în primăvara anului trecut, cînd Barcelona a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Real Madrid.

Meciul cu Turcia va fi arbitrat de o brigadă din Norvegia, formată din Svein Oddvar Moen, Kim Haglund şi Frank Andas. Moen a mai fost la centru la o partidă a României anul trecut, cînd "tricolorii" s-au impus cu 1-0 într-un amical cu Elveţia.

Ambele partide vor avea loc pe Naţional Arena şi vor începe de la ora 21:00 pe 6, respectiv 10 septembrie, liveVIDEO pe Antena 1 şi GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  29 August 2013, 02:16

BATEM DE RUPEM PE UNGURI DACA REVINE IN ARBITRAJ "CRACIUNESCU" ACUM ATAT AR FACE PT COMPATRIOTUL LUI PITURCA ,IAR CU TURCII SA SE INTOARCA "PORUMBOIU" ASA CA FACEM 2 MECIURI DE "UNU SOLIST".......!!!!!! -HAI SI LA MAI MARE,INTERESANT O SA FIE ORI SI CUM DOAR ARTICOLELE DUPA CELE 2 MECIURI DAR MAI ALES COMENTARIILE......!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează