FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

VIDEO Mirel Rădoi, discurs fără precedent: „Jucătorii n-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal” + „Mă gândesc la demisie!”

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a criticat dur elevii la final. Este pentru prima dată când Rădoi apelează la un astfel de discurs public. +24   FOTO
Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a criticat dur elevii la final. Este pentru prima dată când Rădoi apelează la un astfel de discurs public.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:35 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:06

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a criticat dur elevii la final. Este pentru prima dată când Rădoi apelează la un astfel de discurs public.

  • România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„După un început ezitant al nostru, au reușit să marcheze ei. Apoi am revenit, dar când aveam nevoie de atitudine și personalitate, ne-am relaxat crezând că nu mai putem pierde. Am primit goluri pe situații pe care le-am prevăzut. Mi-e imposibil să înțeleg la ce altceva se gândesc jucătorii decât la fotbal atunci când sunt în teren. 

Noi facem cu totul altceva decât pregătim. La fiecare minge lungă a lor, am stat cu emoții. E peste puterea mea de înțelegere. Greșim deși sunt noțiuni tactice pe care le discutăm înainte. E un moment negativ pentru toată echipa, e un semnal de alarmă, n-ai cum să faci faultul ăla când ai cartonaș galben (n.r. - referindu-se la roșul încasat de Pușcaș). Chiar și așa, în loc să fim calmi mai departe, să încercăm să stăm cât mai sus, noi am primit două goluri. 

Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 versus 1 cu atacanții sau cu mijlocașii de bandă adverși și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. Cred că în seara asta au fost mai multe momente de blackout decât ce s-a întâmplat cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. Parcă nu mai știau să joace fotbal pe final! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem”, a declarat Rădoi la ProX.

Armenia - România 3-2. Mirel Rădoi: „Poate alți antrenori pot remedia situația”

De asemenea, Rădoi a recunoscut la finalul înfrângerii cu Armenia că ia în calcul să demisioneze de pe banca naționalei.

„Noi, staff-ul, atât am putut în seara asta. Mi-e greu să cred ce va urma. Poate ceea ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru noi, staff-ul, e un semnal de alarmă dacă jucătorii nu răspund la indicațiile noastre.

În momentul de față, am un impuls de demisie, îl am de când s-a terminat partida. Dar mai vreau să treacă o perioadă de timp ca să iau o decizie. Poate alți antrenori pot remedia lucrurile”, a mai spus Rădoi.

România, start prost de campanie: cum arată clasamentul

Cele mai tari imagini din meciul Armenia - România 3-2

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

Vocile Gazetei: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

„ROȘU” în Armenia - România! Intrare inexplicabilă a lui Pușcaș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (160)
225335252668320
Rareș Rareș  •  01 Aprilie 2021, 23:19

Fiți serioși Mă bucur când pierdem tristul adevăr Am avut echipă când nu se mergea pe pile Astăzi în școlile de fotbal se promovează pilarii, Și Mutu, Hagi, Rădoi toți văd asta și se compromit , Nu ai ce să le ceri - Asta suntem ca națiune De la un guvern hoț care ne învață să fim ca ei corupți și borfași. La toți pilarii care joacă fotbal : Copilul lui ..... Și cei care au talent nu ajung niciodată să joace , Doar unul din 100 Dar sunt impresionant când văd reacțiile Parcă sunteți toți orbi , Voi nu vedeți că nu sunt motivați. Sunt toți tatuați și la condiție fizică 0 sunt obosiți frate . Toți cu fițe și sunt vai de curul lor că fotbaliști. Dar respect Bă nu le este rușine de o țară care îi vede , nu le pasă , că sunt cizmari , nu mai au suflet să joace frate cum joaca Armenia , Albania etc Sper să nu ne calificăm , sper din tot sufletul cu cizmele astea ne facem de tot râsul la mondial .!!!! Mergeți fraților la discotecă și la fițe că aveți de parcă toți ați fi Ronaldo , și nu-i ajungeți nici la glezne. Jucați pt naționala României patria voastră pur și simplu fără inimă!!! Sunteți niște obosiți de viață !!!! Și ceilalți dinainte ai echipei naționale care au școlile Hagi , etc tot că și ei Continuați tot așa cu copii lui ... O să mai avem fotbaliști și națională când o să cadă din cer alune!!!!!

225335252668320
Rareș Rareș  •  01 Aprilie 2021, 23:07

Fiți serioși Mă bucur când pierdem tristul adevăr Am avut echipa când nu se mergea pe pile Astăzi în școlile de fotbal se promovează pilarii Și Mutu Hagi Rădoi toți văd asta și se compromit , nu ai ce să le ceri Asta suntem că națiune De la guvern hoț Corupție Și toți pilarii joacă fotbal Copilul lui ..... Și cei care sunt cu talent nu ajung Doar unul din 100 Dar sunt impresionant când văd reacțiile Parcă sunteți toți orbi Voi nu vedeți că nu sunt motivați Sunt toți tatuați și la condiție fizică 0 Toți cu fițe și sunt vai de curul lor Dar respect Nu le este rușine de căi vede o țară că nu le pasă , că sunt cizmari , că nu mai au suflet să joace frate cum joaca Armenia , Albania etc Sper să nu ne calificăm din tot sufletul cu cizmele astea că ne facem de tot râsul

3229381597095148
Ovidiu Toader  •  01 Aprilie 2021, 14:45

Mai bine nu rezista Vlad.... e pieton meci de meci. PIETON! La cald, valea, la rece valea și Liga 2

Vezi toate comentariile (160)
Comentează