FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Alexandru Cicâldău ar fi putut deveni eroul României! Mihai Rotaru, pregătit pentru un transfer mare: „Fotbalist de top 7 în primele campionate”

Alexandru Cicâldău (23 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost eroul României în victoria cu Armenia, scor 2-0, marcând ambele goluri.

FOTO: @Pro X +24   FOTO
Alexandru Cicâldău (23 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost eroul României în victoria cu Armenia, scor 2-0, marcând ambele goluri. FOTO: @Pro X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:18 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 21:18

Alexandru Cicâldău (23 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, ar fi putut deveni eroul României în Armenia. A marcat două goluri, dar „tricolorii” au pierdut 2-3. 

Armenia - România, detalii AICI

Alexandru Cicâldău a intrat bine în finalul eșecului cu Germania, din urmă cu 3 zile. A fost activ, a creat pericol în treimea adversă și l-a convins pe Mirel Rădoi să îl folosească astăzi din primul minut. Mijlocașul Craiovei nu a dezamăgit. A egalat la 1 în minutul 62, când a deviat o centrare a colegului Nicușor Bancu. Pe același traseu a venit și reușita de 2-1. Centrarea Bancu, reluare spectaculoasă de cap a lui Cicâldău. Din păcate, finalul de meci a fost unul catastrofal. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, anticipa o prestație bună a fotbalistului său.

Alexandru Cicâldău, lăudat de Mihai Rotaru 

„Cicâldău va fi unul dintre cei 3-4 fotbaliști români care vor juca la echipe de top 7 din primele 4 campionate ale Europei. Asta cred și despre Mihăilă. Mai sunt și alții, dar nu îmi permit să vorbesc despre ei, discut doar despre ai noștri. Mi-ar fi plăcut să îi vedem pe toți la națioanlă, și pe Alex Băluță, Mitriță, pe Ivan, chiar și pe Mateiu. Dar mă bucur că avem 20% dintre titulari cu Armenia”, spunea Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digisport, înaintea partidei din Armenia. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Armenia - România

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

VOCILE GAZETEI: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fly_vyp
fly_vyp  •  31 Martie 2021, 22:37

Doi jucatori din campionatul intern (Bancu și Cicaldau) le-a dat clasa marilor vedete internationale: Stanciu, Keseru, Puscas, Maxim, Tosca și Razvan Marin! :)))))

223102608702428
Serge Sand  •  31 Martie 2021, 21:41

Vă dați seama dacă Cicâldău era jucătorul "Celui mai mare Antrenor Patron", preaslavit de presă, că făcea repede un preț de 100 de "meleoane"

aius
aius  •  31 Martie 2021, 21:33

Si-a facut datoria,dar din pacate,ceilalti au dormit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează