FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Panduru atacă după rușinea cu Armenia: „Mai slabi nu aveam cu cine să jucăm” » De ce se ia de Dennis Man

FOTO: Reuterss +24   FOTO
FOTO: Reuterss

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 07:28 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:04

Basarab Panduru a analizat prestația slabă a României în preliminariile CM 2022, 2-3 cu Armenia și a avut un discurs dur la „tricolorilor” antrenați de Mirel Rădoi.

Fostul internațional și-a îndreptat atenția spre Dennis Man, extrema de 22 de ani de la Parma, pentru faza din finalul primei reprize.

Basarab Panduru: „La fiecare fază a lor aveai impresia că e gol” 

„„Nu credeam că după 2-1 mai putem să pierdem meciul. Armenii au fost periculoși tot jocul și s-ar putea ca acel cartonaș roşu să ne fi costat tot ce s-a întâmplat după! S-au făcut schimbări defensive și am ajuns să jucăm cu Marin şi Creţu acolo. 

Am jucat periculos de la începutul meciului, la fiecare fază a lor aveai impresia că este periculos, că e gol, că e o mare problemă!

Faza din minutul 43 cu Man ar trebui pusă la FRF şi să li se arate tuturor ca să nu se mai întâmple niciodată!  Ai scăpat pe partea dreaptă, poţi să centrezi în faţa porţii unde e Puşcaş liber, dar din start nu vrei sa pasezi. Vrei să driblezi, dar te-a ghicit adversarul şi dai călcâiul ăla. E ceva... Trebuie pusă şi să nu se mai întâmple niciodată indiferent cât e scorul. 

Nu aveam cu cine să jucăm mai slabi decât ăştia! Atunci când îl văd pe Mogoş în teren, îmi place de el. E înalt, e bine făcut, dar când mă uit mai atent la el văd că faza de atac nu ştie să o facă”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

3a fost nota primită de Man din partea GSP

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Rădoi se gândește la demisie, FRF are la îndemână 3 posibili selecționeri: galonați, liberi și îndrăgostiți de națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  01 Aprilie 2021, 14:11

Trebuie demis imediat rădoi! Cu el riscăm să ajungem ultimii în grupă! Dacă se teme de Lichtenstein ... jenant!

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  01 Aprilie 2021, 13:33

Man a fost poate cel mai slab jucator din aceasta campanie! Nu inteleg de ce , de fiecare data, a fost mentinut in teren pana prin min 75 cand se gandea D-nl Radoi ca poate face o schimbare. Dar si atunci o facea prost! Gandirea extrem de inceata a antrenorilor si lipsa totala de inspiratie in privinta schimbarilor este buna din cauzele care ne vor face sa vedem inca un turneu final la TV.

110146613198286
Gabi Simon  •  01 Aprilie 2021, 12:17

Toti jucatorii lui *** convocati la nationala mare au fost cei mai slabi jucatori pe linga acest Mogos si Chiriches, sincer foarte slabi. Cind *** asta de Burleanu va invata sa puna acolo un antrenor si sa ii impuna sa formeze un lot cu cei mai in forma jucatori pentru nationala atunci se va face ceva. Dar cind iti este frica de acest fariseu care behaie sa ii faci pohtele lui niciodata nu o sa mai fie performanta la nationala. Afara cu Radoi si luate masuri urgente de la Federatie si de la Liga ca si cu Liga 1 sunt probleme foarte mari din cauza acestui *** care fara nici o nesimtire toti trebuie sa ingenuncheze in fata lui spre a-i face placerile lui de a convoca jucatorii de la el . Rusine maxima pentru fotbalul romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează