FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Marius Șumudică, nervos după eșecul din Armenia: „Nu vă supărați, atunci poate fi oricine selecționer” » Distruge 2 jucători: „A jucat execrabil, să spunem lucrurilor pe nume!”

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Marius Șumudică a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi, dar nu i-a iertat nici pe fotbaliști. Mogoș și Pușcaș, au fost principalii vizați. +24   FOTO
România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Marius Șumudică a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi, dar nu i-a iertat nici pe fotbaliști. Mogoș și Pușcaș, au fost principalii vizați.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:31 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 22:05

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Marius Șumudică a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi, dar nu i-a iertat nici pe fotbaliști. Mogoș și Pușcaș au fost principalii vizați. 

Armenia - România, detalii AICI

„Înțeleg, Armenia e condusă de un spaniol, dar ajungem să ne comparăm cu ei? Voi ați văzut azi Armenia? Doar că și-au dorit mai mult și au fost pregătiți bine. Am ajuns să ne comparăm cu ei tehnic și tactic? Nu vă supărați, atunci poate să fie selecționer oricine la națională. E posibil să aibă Armenia atâtea ocazii de gol? Noi am avut în Niță, săracul băiatul ăsta, cred că are otită, de la câte mingi i-au trecut pe lângă cap”, a declarat Marius Șumudică, la „Digisport Special”

Șumudică, dezamăgit de schimbările lui Rădoi

În minutul 74, la scorul de 2-1 pentru România, selecționerul i-a introdus pe Florin Tănase și Claudiu Keșeru, în locul lui Stanciu și Maxim. „Tricolorii”, în avantaj, au ajuns să joace cu două vârfuri, Keșeru și Pușcaș.

Pușcaș făcuse un meci prost până atunci! A jucat execrabil, nu a avut absolut nicio reușită. În momentul respectiv (n.r. schimbările din minutul 75) rămâi cu un singur atacant, închizi. Atrag atenția de două meciuri. Azi îl scoatem pe Stanciu, care a acoperit o mare rază de acțiune. Îl retragem pe Cicâldău, care era exuberant, marcase două goluri. Trebuie să simți momentele astea. Primul gol îl luăm pe zonă centrală și nimeni nu iese tampon. Nu se poate așa ceva! 

Noi avem o generație care chiar joacă în campionatele puternice, în Serie A, Maxim în Turcia. Mogoș, săracul, n-am văzut. Am crezut că s-a încălțat invers în prima repriză. I-a pus pe contraatac. Trebuie să spunem adevărul! Pe mine să mă scoateți din context, nu sunt antrenor de națională. Mie îmi place să fiu zi de zi în iarbă”, a mai spus Șumudică.  

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

VOCILE GAZETEI: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  01 Aprilie 2021, 16:49
Postat de Dan Dragne pe 01 Aprilie 2021, 08:55

In orice caz Trosca este bagat cu banii lu Taicaso in fotbal Taicaso a bagat sute de milioane in *** lui se,vede ce valoare are .!Si ceilalti la fel Undr rste vedeta de Stamciu da il pupa toate tv de stiti spirtive ...????Inde este Man .??Unde este fiul Regelui.?Deci toti sunt niste epabe etetne si niste rezerve si voi ziaristi cu Tv ai umflati mereu spuneti adevarul despre iei nu si mai umflati atata ca adrvarata valoare se vede

Tradu ce drac ai vrut sa scrii!

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  01 Aprilie 2021, 14:19

Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Şumudică antrenori la Națională! Rădoi e prea slab - se teme de Lichtenstein!

alenb
alenb  •  01 Aprilie 2021, 10:21

Ce mi-ar place sa-l puna pe Sumudica selectioner si sa-i comenteze Radoi infrangerile :))). Doar ca Radoi nu e neam prost sa stea sa stearga pe jos cu selectioneru, nu l-am auzit niciodata, nici cu Daum, nici cu Contra, nici cu Iordanescu.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează