FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac dezlănțuit la adresa FRF: "Numirea lui Contra și-o asumă «Cocoșilă». Mereu a fost pervers"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 16:28

Prezent în emisiunea "Stop pe piept", de la Național FM, Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a acuzat actuala conducere a Federației Române de Fotbal.

"Numirea lui Contra nu și-au asumat-o șefii Federației, ci Stoichiță, «Cocoșilă», așa cum îi ziceam noi lui, când eram jucători. De atunci era un pic cam pervers. Cei care sunt acum la Federaație au cret dezastru cu Daumii, Kovacsii sau Kovesii lor, cum i-o chema... În locul lui Mutu nu m-aș înjosi să fiu subalternul lui neica nimeni.

Eu aș recomanda viitorului președinte al Federației să-i facă selecționerului un contract pe 4 ani", a spus Mircea Sandu la emisiunea "Stop pe piept", de la Național FM.

"Tot Gino va fi președinte la Ligă. Acest Drăgoi, de care n-am auzit, o să ia cel mult două voturi. Ce treabă are el cu fotbalul? Dacă a fost city manager, să aibă grijă de orașul lui și să lase fotbalul. Cade poarta de la intrare în Timișoara și omoară oameni, iar el se ocupă de fotbal.

Sistemul cu play-off e bun, dar nu ar trebui să se înjumătățească punctele, pentru că sunt câștigate pe teren. Probabil că se înjumătățesc pentru că și valoric se joacă cam la jumătate din ce se juca acum vreo 15 ani"Mircea Sandu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
spinoza
spinoza  •  11 Octombrie 2017, 00:02

Ar trebui sa taci! Sa-ti fie rusine pentru desfiintarea unor echipe de traditie si manipularea voturilor la alegeri! Trebuia sa faci puscarie Mircea Slabu!

iosif._vs
iosif._vs  •  10 Octombrie 2017, 19:10
Postat de John Milne pe 10 Octombrie 2017, 18:48

Nebraska intarata userii de ani de zile . Sa fie banat pe viata cu toate clonele lui .

*** iar ai aparut

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  10 Octombrie 2017, 18:48
Postat de nebraska pe 10 Octombrie 2017, 17:51

Asta doar injuraturi posteaza,de ce nu-l banati definitiv?

Nebraska intarata userii de ani de zile . Sa fie banat pe viata cu toate clonele lui .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează