FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac dur la conducerea FRF: "Primii 5 oameni de acolo n-au nici o treabă cu fotbalul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 11:35

Sorin Cârțu critică strategia celor de la FRF, dar și pe oamenii care lucrează acolo. Pe majoritatea îi vede incompatibli cu posturile, neavând vreun trecut în fotbal. 

De asemenea, crede că soluția cea mai bună până la finalul preliminariilor este Mihai Stoichiță, iar cel mai îndreptățit să preia apoi echipa ar fi Gică Hagi. 

"Eu am spus de la început că nu ne trebuiau antrenori străini. Avem antrenori români care s-ar fi descurcat mai bine ca Daum. Uite, Pițurcă spre exemplu, de ce nu? Măcar nu era o încercare, era ceva despre care se știa, un antrenor cunoscut, care avea rezultate, mergeam la sigur.

Cât despre Hagi, vă spun sigur că el nu o să vină niciodată la națională, în mandatul lui Burleanu. Eu mi-aș schimba impresia despre Hagi, dacă s-ar duce la națională acum, ăștia i-au băgat cumnatul la pușcărie.

Primii cinci oameni din FRF nu au nicio treabă cu fotbalul, n-au jucat niciodată, nu cunosc fenomenul. Poate doar Andrei Vochin, care a mai scris despre fotbal și care a mai analizat fenomenul.

O soluție foarte bună ar fi Mihai Stoichiță, pentru că el a acceptat să meargă în formula asta, e director tehnic. Poate fi selecționer măcar până la finalul acestor preliminarii", a spus Sorin Cârțu la TV Digi Sport. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
borat101
borat101  •  20 Iunie 2017, 01:09

De penalii de Sandu, Dragomir, etc.. care erau niste ne educati, de ia luat Libertatea ca din oala, de habar nu avea ce este aia INFRASTRUCTURA, doar ce ordine se dadea de la Ministere. De a fost care pe care in a fura Fotbalul Romanesc, asa cum a fost? ... mama voastra de vagabonzi!!!

borat101
borat101  •  20 Iunie 2017, 01:04

Altul care se baga in seama! Ia spune cum era cu fosta mafie care au avut noroc cu Generatia lui Hagi, Dan Petrescu, Lupescu, Gica Popescu, etc.. DAR se juca fotbal frumos cu valize, brichete, etc..

121964831720581
Amedeo Stancu  •  17 Iunie 2017, 16:18

Felicitari Sorinaccio, mare adevar spui , nu numai primii 5 ci si vochin, puscas, munteanu , badea si toata adunatura de non fotbalisti pusi in functii de zganarellul burileanu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează