FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac frontal la Răzvan Burleanu: "Un om fals, lipsit de idei proprii, care se pregăteşte pentru cariera politică"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 17:14

Cu doar câteva luni înainte de alegerile de la FRF, fostul internaţional Gică Popescu a lansat un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei. 

"Pe actualul preşedinte nu-l interesează deloc viitorul fotbalului românesc, ci maginea proprie. Şi cred că se pregăteşte pentru altceva, carieră politică, nu ştiu.

Răzvan Burleanu este un om fals, lipsit de idei proprii, care preia tot ce face de la departamentul de comunicare. Vine cu răspunsurile şi cu eventualele întrebări ale jurnaliştilor pe hârtie", a spus Gică Popescu, la TV Digi Sport.

Burleanu şi Popescu s-au luptat pentru şefia FRF în 2014, fostul căpitan al Naţionalei fiind însă arestat cu o zi înaintea alegerilor în cazul "Dosarul Transferurilor". 

Gică Popescu nu intenţionează să candideze la viitoarele alegeri de la Federaţie, însă plănuieşte să-l susţină pe unul dintre viitorii candidaţi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Noiembrie 2017, 18:17

domnule Gica popescu explicatine și noua ce ar trebui să facă domnul burleanu trebuie să știm și noi oamenii de rand FRF este și a noastră

yoz7777
yoz7777  •  22 Noiembrie 2017, 22:48

Serios, dar Hoeness n-a facut cumva parnaie? Lionica si Cristinel au pledat ambii ca "vinovat" ca sa primeasca cu suspendare si au returnat banii. Gicuta al nostru a platit, dar niciodata nu si-a recunoscut vina. Desi platind banii, arata a recunoasterea faptei. Insa in Spania sunt alte legi fata de Romania. A luat ce a meritat! A stat in cloaca cu "marii" impresari mafioti, si-a primit rasplata.

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Noiembrie 2017, 19:18

Popescule , CIOCUL MIC , esti un puscarias , ai furat banii fotbalistilor de la Rapid din transferul lui Bratu la turci ! Banii i-ai *** dupa ce ai fost prins !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează