FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Atac violent la adresa şefilor FRF şi LPF: "Toată lumea dă în Piţurcă, iar Sandu şi Dragomir stau pitiţi, cu burţile alea mari ale lor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 11:29

După eşecul de la Amsterdam, Victor Piţurcă şi actualii jucători au fost puşi la zid, însă unul dintre cei mai vechi comentatori sportivi din România a avut un alt punct de vedere.

 

E vorba despre Emil Grădinescu, de la Dolce Sport. "Nu asta e problema, că de ce au jucat x, y, z şi de ce n-au fost introduşi alţii. Problema de fond e alta, toată lumea dă în Piţurcă, însă în acelaşi timp Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, care sînt şefii acestui fotbal, stau pitiţi cu burţile alea mari ale lor. Mă rog, Sandu n-o mai are atît de mare, că a mai slăbit între timp", a spus Grădinescu.

"Acest 1-8 cu Olanda, din cele două meciuri din grupă, cu o ţară care e la jumătate din România, reprezintă falimentul suprem al fotbalului nostru şi al şefilor lui, care n-au ştiut să construiască nimic, dar absolut nimic. Uite, Muntenegru e peste Anglia şi are 650.000 de locuitori, cît două sectoare din Bucureşti", a adăugat Emil Grădinescu.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (115)
salaaurel
salaaurel  •  28 Martie 2013, 09:23

Dezastrul nu este in echipa de fotbal dezastrul este trio Sandu ,Dragomir si Piti pocheristul ,de aici deriva tot haosul.

hofer
hofer  •  28 Martie 2013, 04:30

Are dreptate Herr , lui Sandu si lui Dragomir lea trecut vremea ca la CIUCIULETI. E timpul Fratilor sa vina alti.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Martie 2013, 20:53

Si nu in ultimul rand respect EMIL GRADINESCU

Vezi toate comentariile (115)
Comentează