FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSU CRAIOVA

Atacat de Mihai Rotaru, Edi Iordănescu a intervenit în direct: „Până acum am tăcut și am acceptat multe!”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, l-a criticat în direct pe Edi Iordănescu. Replica selecționerului a venit imediat, cu o intensitate similară.
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, l-a criticat în direct pe Edi Iordănescu. Replica selecționerului a venit imediat, cu o intensitate similară.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 21:23 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 21:28

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, l-a criticat în direct pe Edi Iordănescu. Replica selecționerului a venit imediat, cu o intensitate similară. 

A trecut o lună de la debutul oficial al lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative, dar ecourile continuă să apară. Ultimul nemulțumit este Mihai Rotaru. 

Mihai Rotaru, fără menajamente la adresa lui Edi Iordănescu

„Au fost trei portari în lot la ultimul meci al echipei naționale și trei jucători ai Universității Craiova în tribună. Am văzut că Iordanescu nu vrea să se compromită la națională. Ar fi mai bine să nu compromită naționala.

Becali l-a târât peste tot pe Edi Iordănescu că nu îl bagă pe Popescu. A fost titular meciul următor. După meci, a declarat că trebuie să mai avem răbdare. Atunci, de ce l-ai mai băgat pe Popescu? Și-a încordat mușchii, Andrei Ivan, Crețu și Mitriță, în tribună. Mi-a spus Ivan că înainte de ultimul meci, a venit cineva și i-a spus că nu se știe dacă va fi titular sau dacă va intra pe parcurs.

A aflat de pe Facebook că e în afara lotului. Cu Darius Olaru, când a fost în afara lotului, Edi Iordănescu a discutat personal cu el. Am auzit că l-a lăsat pe Ivan din superstiție în tribună, pentru că România a câștigat meciul când el a fost accidentat și nu a jucat”, au fost acuzațiile lansate de Mihai Rotaru la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Edi Iordănescu, replică pentru Rotaru: „E matematică simplă”

La câteva minute distanță, Edi Iordănescu a cerut să intervină în cadrul emisiunii „Fotbal Club” și a lămurit acuzațiile lansate de Mihai Rotaru. 

...despre cei trei portari din lot: „Avem talentul să facem un caz din orice. Până acum am tăcut din gură, am acceptat multe, mi-am asumat în totalitate responsabilitatea. Echipa națională reprezintă o oglindă a echipelor de club. E foarte grav când vorbim în necunoștință de cauză. 

Au fost 4 portari convocați pentru simplul fapt că te obligă regulamentul să ai 3 pe foaia de joc. Așa spune regulamentul. Noi comentăm doar de dragul de a comenta. E matematică simplă. Nu vreau să deschid o pistă de conflict cu nimeni. Interesul e comun”.

...despre Andrei Ivan: „Eu am o relație foarte bună cu domnul Rotaru, dar vreau să clarific și situația lui Ivan. Asta chiar dacă nu trebuie să mă justific. Alegerile îmi aparțin! 

Ivan, la acțiunea din februarie, a jucat în ambele jocuri amicale, chiar dacă am rotit tot lotul. Acum, în primul joc oficial a fost titular, în al doilea a intrat pe parcurs. După, doctorul, la solicitatea lui Ivan, mi-a transmis o notificare că ar avea o problemă musculară. S-a mai întâmplat o dată, iar doctorul a recomandat să iasă din circuitul de pregătire. 

Nu îmi place să vorbesc despre un jucător. Ivan se va regăsi în continuare! S-a speculat atât de mult. Lucrurile sunt verificabile. A ieșit din procesul de antrenament la recomandarea staff-ului, după ce el a solicitat. A fost un consult medical, nu îl scoți doar pentru că așa a zis jucătorul”.

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: „Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Numit de Badea la ACS FC Dinamo, Andrei Cristea confirmă: „Vrem să promovăm în eșalonul al treilea cât se poate de repede!” + Scenariu-șoc: cere jucători de la Dinamo din Liga 2: „Am discutat!”

EXCLUSIV Oficialul lui Sepsi îl pune la punct pe Dan Petrescu, după gestul din Supercupă: „Nu-i normal! Lipsă de respect față de noi și față de competiție”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
wrx.
wrx.  •  12 Iulie 2022, 09:05

Patronul politico și antrenorul politico se cearta pentru un pseudo fotbalist care nu a demonstrat nimic pana in momentul de fata!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Iulie 2022, 05:27

Edy Politico sa castige meciuri ...pe antrenor il tin rezultatele ...pe asta il tine politicul indiferent de cate meciuri pierde ...

TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  12 Iulie 2022, 05:18

aduceți-o pe Daniela crdudu pe Andrea marin pe Mihaela Rădulescu dive de dive crescute intr-o mare morala și etica. vor spune mai mult decit acești indivizi care folosesc cuvintele pentru a ascunde adevarul. penibili. dacă intrebi pe toți ăștia cu "carte"în funcții puși despre ce se întîmplă în țară au chiar soluții la dezastrul de azi. și sunt atit de ocupați incit nu mai au soluții pentru echipele lor. penibili dar mincatori de multi bani luați ca *** pe nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează