FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Atacați frontal de Cîrjan, Mihai Stoichiță și Emil Săndoi au răspuns: „Vă spun o concluzie și închid!”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, și Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, au reacționat după atacul lansat astăzi de Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocașul lui Arsenal.
Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, și Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, au reacționat după atacul lansat astăzi de Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocașul lui Arsenal.

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 20:42 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 21:01

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, și Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, au reacționat după atacul lansat astăzi de Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocașul lui Arsenal. 

Cătălin Cîrjan a fost deranjat de modul în care a primit vestea că nu mai face parte din vederile lui Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, pentru acțiunea din luna martie. Mijlocașul lui Arsenal l-a vizat în atac și pe Mihai Stoichiță, despre care a spus că face schimbările la loturi.

Maghiarii, scandalizați de un mesaj afișat în tribune la România - Belarus: „Asta în afara cântecelor deja cunoscute...”
România - Belarus 2-1
Maghiarii, scandalizați de un mesaj afișat în tribune la România - Belarus: „Asta în afara cântecelor deja cunoscute...”

Mihai Stoichiță, răspuns pentru Cătălin Cîrjan: 

„Nu v-ați obișnuit cu treaba asta? Eu nu cred am vorbit vreodată cu tatăl lui. Eu l-am văzut de două ori pe Cătălin Cîrjan. De ce nu întrebați antrenorii de la națională?

L-am chemat la acțiunea din noiembrie anul trecut, după ani de zile dispariție, din cauza marilor evenimente nefericite din viața lui. El a refuzat, spunând că are meciuri mai importante la club, meciuri amicale cu Lyon și cu AC Milan.

Era diferență de 10 zile între meciurile pe care le menționează el și meciurile naționalei. Când vrei să fi văzut de antrenorii echipei naționale, dar nu te prezenți la meciurile din noiembrie... Cum să evaluezi acel jucător într-un angrenaj?

Am citit că a fost văzut doar 10 minute la un antrenament. Au fost Emil Săndoi, Marius Niculae și Vlad Munteanu să vadă un antrenament al lui Cătălin la Arsenal. Săndoi a plecat la jumătatea antrenamentului, pentru că trebuia să ajungă și la Denis Politic. 

A doua zi au fost și l-au văzut la un meci de U23. Chiar așa dezinformăm? Vă spun ca o concluzie și închid dialogul. Menționez că va fi în continuare observat și chemat, dar asta e treaba antrenorului. Atât! Mi se pare că s-a creat o problemă falsă”, a spus Mihai Stoichiță la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nimeni nu are voie să se atingă de antrenorii care decid componența echipei. Nu dau voie! Am dialoguri permanente, le dau sfaturi. Nu le impun nimic. Ăsta e rostul meu.

Când mă contactează un părinte sau cineva din anturaj chem 2-3 martori în birou. Nu vreau niciodată să stau de vorbă cu un părinte singur într-un birou

- MIhai Stoichiță

Emil Săndoi: „Îmi pare rău pentru Cîrjan”

„Mie îmi pare rău, nu îmi plac discuțiile astea. Îmi pare rău pentru băiat. N-aș vrea să îl afecteze în ceea ce urmează la echipa de club.

Când spun unui jucător că îl urmăresc, nu e o obligație din partea noastră să îl convocăm. La vârsta asta pot fi fluctuații. Ne bazăm pe toți, îi urmărim și îi vom chema. E și cazul lui Cătălin, dacă va fi cazul.

Să vă spun cum a fost. Ne-am deplasat la el la începutul lunii noiembrie. Acum i-am dat telefonul băiatului, discutasem și cu Daniel Pancu. I-am zis că o să vorbesc și o să văd dacă va veni la naționala U20. 

I-am zis că la U20 va juca un meci întreg. Pantea a jucat în trecut la U20, apoi a venit la acțiunea noastră, la U21. A jucat titular cu Germania”, a explicat Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDE. Edi Iordănescu, conferință de presă după meciul câștigat de tricolori cu 2-1 în fața Belarusului: „Ne lipsesc maturitatea și pragmatismul”

Citete și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV FCSB a aflat verdictul! Ce a pățit Tavi Popescu după România - Belarus

România - Belarus, „Chefi la cuțite” sau „Survivor România”? » Cum au stat audiențele în seara de marți

Playtech: BOMBĂ! Flavius Nedelea a RUPT TĂCEREA după despărțirea de Anamaria Prodan. ADEVĂRUL s-a aflat ACUM!


Comentarii (6)
mihai_popovici
mihai_popovici  •  30 Martie 2023, 16:07

Omul asta are dorinta de a distruge fotbalul Romanesc este dea dreptul diabolic ceia ce face sochita in fotbal .Nustiu cum il suporta burleanu pe acest om

calinescu_
calinescu_  •  30 Martie 2023, 10:47

Nu inteleg cum un individ mai soft cum e BURLEANU il mai tine ca director in cadrul FRF pe un individ de teapa lui STOICHITA , care apartine unei epoci demult apuse ....!!!

ipsilante
ipsilante  •  30 Martie 2023, 09:02

Manea-CFR Cluj: "sa jucam prost cu Elvetia dar sa batem"! A auzit cineva o ineptie mai mare? Daca vom juca prost, vom lua 5 ca Belarus, scurt si fara discutii. Sa joci prost si sa castigi, da, se poate, cu Andorra sau Belarus. Si, am facut-o deja. Cu Elvetia, asa ceva, este exclus. Asta o stie orice om normal, nu neaparat fotbalist. Cu mentalitatea lui Manea, vom mai rata inca o calificare. Sper ca Edi sa-l ajute sa si-o schimbe sau, daca nu reuseste, sa-l lase pe tuse, sa mediteze... Fotbalul romanesc este atat de jos, ca performante, nu numai pentru ca practicam un joc lent si monoton, ca acum 50 de ani (in timp ce,, in lume, fenomenul a evoluat), dar si din cauza ca mentalitatea si educatia majoritatii jucatorilor ramani, sunt extrem de precare. Din nefericire, nici la Hagi in academie, la capitolele educatie, pregatire mentala si forta fizica, nu se face mare lucru. Daca s-ar facea ceva remarcabil, atunci fotbalistii vanduti de el afara s-ar impune si nu s-ar mai intoarce mereu ca transferuri ratate. (Exemplul tipic este chiar plecarea lui Ianis la Fiorentina!) Inventarul faceti-l dvs. Eu nu stiu vreun jucator care s-a impus la vreo echipa mai rasarita. Deci, schimbati ceva domnilor cu "academii"! Pe vremuri, scolile de fotbal chiar scoteau si fotbalisti adevarati. Hai Romania!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează