FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

Audiență uriașă la partida României cu Muntenegru » Galerie de peste 1.9 milioane de telespectatori pentru "tricolori"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 10:24

Debutul României din Liga Națiunilor împotriva naționalei din Muntenegru, scor 0-0, a reprezentat o ocazie bună pentru Pro TV, postul care a transmis partida.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 12.5 puncte de rating și 39.6% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul secund, cu numai 4.5 puncte de rating și 14.2% share.

Peste 1.9 milioane de români au urmărit în fiecare minut primul drum al României către EURO 2020. În minutul de aur, la nivel național, aproximativ 2.4 milioane de români făceau galerie echipei naționale, deși pe stadion nu a avut acces niciun suporter.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Cu ce e Contra peste Daum? 3 concluzii dureroase după România - Muntenegru 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  08 Septembrie 2018, 14:16

Mai bine transmiteau meciul nationalei de tineret, acolo aveam ce vedea.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  08 Septembrie 2018, 13:34

1.9 milioane de masochisti .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează