FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ROMÂNIA- IRLANDA DE NORD 1-1. Ce l-a impresionat pe Mircea Lucescu la meciul de debut al lui Rădoi: „Incredibil! A fost fenomenal”

Mircea Lucescu (75 de ani), în prezent antrenorul lui Dinamo Kiev, a comentat meciul României cu Irlanda de Nord (1-1) din Liga Națiunilor, primul pentru Mirel Rădoi pe banca naționalei de seniori
Mircea Lucescu (75 de ani), în prezent antrenorul lui Dinamo Kiev, a comentat meciul României cu Irlanda de Nord (1-1) din Liga Națiunilor, primul pentru Mirel Rădoi pe banca naționalei de seniori

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 16:34 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 17:45

Mircea Lucescu (75 de ani), în prezent antrenorul lui Dinamo Kiev, a comentat meciul României cu Irlanda de Nord (1-1) din Liga Națiunilor, primul pentru Mirel Rădoi pe banca naționalei de seniori.

„Echipa națională e ghinionistă. Irlanda de Nord a avut un portar fenomenal, incredibil (n.r. Bailey Peacock-Farrell, 23 de ani, de la Burnley). Nu va mai repeta meciul asta câțiva ani. Ori nord-irlandezii au fost foarte norocoși, ori noi ghinioniști”, a declarat Lucescu în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

De asemenea, „Il Luce” a prefațat și duelul „tricolorilor” cu Austria din această seară: „Vom întâlni o echipă bună. Ei mereu au avut jucători buni, cam de mijlocul valorilor europene. Iar acum au ceva în plus. Nu va fi un meci ușor”.

„Las locul generației mai tinere. De ce să mi se reproșeze că blochez ascensiunea tinerilor din România? Dacă o fac afară, asta nu e o problemă”
Mircea Lucescu

Austria - România » Echipele probabile:

AUSTRIA (4-2-3-1): A. Schlager - Lainer, Posch, Dragovic, Ulmer - Ilsanker, X. Schlager - Onisiwo, Sabitzer, Baumgartner - Gregortisch
Rezerve: Stankovic, Hinteregger, Grbic, Grillitsch, Lienhart, Zulj, Wober, Trimmel, Monschein
Antrenor: Franco Foda

ROMÂNIA (4-4-1-1): Tătărușanu - Hanca, Chiricheș, Toșca, Bancu - Deac, Stanciu, Cicâldău, Fl. Coman - Alibec - Pușcaș 
Rezerve: Niță, Crețu, Nedelcearu, Nistor, Maxim, Hagi, Burcă, Iancu, Sg. Buș, Grigore
Antrenor: Mirel Rădoi

VIDEO Moment tensionat la conferință! Ciprian Tătărușanu, către trimisul Gazetei Sporturilor în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Răzvan Raț îi atrage atenția lui Tătărușanu, după declarațiile făcute la adresa fanilor: „Trebuie să înțelegi că au un cuvânt de spus”

Motivul căderii celui mai criticat „tricolor”: „Trebuia să se realizeze un transfer, nu știu de ce a picat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
116538290032900
Alice Popa  •  07 Septembrie 2020, 18:18

Irlanda de Nord l-a oprit pe Lucescu dindrumul spre cucerirea lumii! Atunci puteam bate pe oricine!!!

116538290032900
Alice Popa  •  07 Septembrie 2020, 18:15

Pe nea Mircea l-a impresionat portarul lor?! Deci nicio sansa pentru ai nostri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează